torstai 2. joulukuuta 2010

Korua, pupuja ja resoreita
On taas pidellyt niin kiirettä, etten ole ehtinyt postaamaan lähes viikkoon. Tässä lyhyesti mm. tämän viikon tuotoksia. Tilauskappaleita kaikki. Valkoinen Koru-tunika valmistui tänään paitamallisena ja ompelin sen hieman levenevällä resorihelmalla. Paita on 80-senttinen ja kaula-aukkoon olkapäälle ompelinkin pukemisen helpottamiseksi neppilistan valkoisilla nepeillä, Kotimäen puodin edelleenkin :) Koru-paitaan tuli alaosaksi Rock-leggarit haalean luumun värisestä velourista rypytetyin lahkein. Kuva ei anna oikeutta niin housujen värille kuin mallillekaan. Pupuvelourpusero samasta luumunsävystä ja samoin leggarit, tämä setti kokoa 92. Tähänkään kuvaan en saanut muutettua värejä todenmukaisemmiksi.Resorillisissa farkuissa kaikki uutta matskua. Itse tykkään näistä kovasti kun ovat niin ihanan reippaat ja raikkaat :) Nämä ovat kokoa 116. Yhden liivimekon sain eilen piilovetoketjun hienosäätöompelua ja silitystä vaille valmiiksi, mutta en nyt viitsi sitä tähän ruttuisena liittää ;) 

Ai niin, kiva kun on tullut muutama uusi lukijakin! Tervetuloa uusillekin lukijoille!!! Mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua kaikille :)

3 kommenttia:

  1. Ihania!! Jos joskus mietit kangasvaihtaria niin mua kiinnostas ;) sullakin tuntuu olevan ihania kankaita!

    VastaaPoista
  2. kiitos, mielelläni voisin kuvitella vaihtavani sun kanssa :) pitäis vaan päästä näkemään livenä teidät (ja siinä mukana kankaat ja teidän lastenhuone, joka näyttää olevan yksi herkkupala!) :)

    VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)