maanantai 20. joulukuuta 2010

Sydämellinen mekko jouluksi
Tein eilen iltasella tällaisen joulumekon esikoisellemme Kontista löytämästäni vanhasta, todella joustavasta velourista. Vähän liiankin kanssa jousti, kun ei oikein siistejä applikoinneista tahtonut saada. Tein helman vaakapaloista, jotta sain siihen aavistuksen verran rypytystä. Vielä jäi juuri ja juuri kangasta myös kuopuksen joulumekkoon, jonka ajattelin jättää hihattomaksi liivimekkoversioksi. Alun perin ei ollut tarkoitus edes laittaa applikointia mekkoon vaan ommella feikkinappilista valkoisilla sydännapeilla. 

Tällainen siitä kuitenkin sitten tuli. Itse tykkään, on jotenkin nostalginen - omat lapsuuden joulut tulevat pakostakin mieleen tätä katsellessa! Kun sain kuvat valmiiksi, tuli mekosta itselläni mieleen myös Polarn o. Pyretin vaatteet. Vihdoin tuli vaate, josta sekä äiti että pukeutumistietoinen kolmivuotias tykkäävät ;D 

PS. Kiitos kommenteista arvonnan suhteen! Olette ihania <3 Arvonta käynnistyy ensi vuoden alkuviikkoina, oli sitten lukijoita tai osallistujia vähän taikka paljon. Sittenhän hyödytte enemmän te, kun on suuremmat mahdollisuudet voittaa ;)

Niin ja TERVETULOA uusi lukija Emmi!!!

6 kommenttia:

 1. Ihana mekko! :) Mulla jäi sitte joululahjaompelukset ompelematta :( (oon jo kyllä melkoisen hiiltyny tähän odottamiseen ja valitukseen)

  VastaaPoista
 2. no en ihmettele yhtään että hiiltynyt ootki! ootko kysellyt koneen perään? tuosta voi jo antaa kunnon palautusta palvelusta. tosi inhottavaa että et pääse ompelemaan! voitko lainata mummusi konetta? :) ja kiitos mekkokehusta, itsekin tykkään tästä oikeastaan tosi paljon :)

  VastaaPoista
 3. Olen kahesti soittanu (kone siis takuuhuollossa Vantaalla) ja yhden sähköpostin laittanu. Puhelimeen vastannu ei osaa kyllä yhtään asiakaspalvelua kun mutisee siellä vaan jotain epämäärästä eikä vastaa vaikka tivaan että missä viipyy!!? Ehkä kysyn vielä tänään jos vaan hermot kestää soittaa. Meiän mummon koneella ompelee just ja just jotain puuvillaa mutta sekin on niiiin vanha kone että sillä tulee välillä huonoa tikkiä. En sillä uskalla lähtä ees miettimään joustavien vaatteiden ompelua ;) Pitää vaan jaksaa odotella...

  Ihanaa joulua teille <3<3 Toivottavasti voitas sopia niistä treffailusta pian.

  VastaaPoista
 4. No sanos muuta! Olis ihana nähdä! Oikein ihanaa joulua teillekin!!!

  VastaaPoista
 5. Ihana!
  Minä olen kummitätiltäni saanut vanhaa velouria ja voi että se venyi :D
  Mullaki oli suunnitelmis joulumekkojen ompelu, saa nähdä ehtiikö..

  VastaaPoista
 6. Joo Sani, tämä oli kuin kuminauhaa - joka suuntaan ;D Mutta aika ihanaa matskua lasten käyttöön, kiva varmasti pitää. Saa nähdä, miten käyttäytyy pesussa: on mielestäni harvempaa ja pitkänukkaisempaa kuin nykyvelourit. Mukavaa joulua sullekin, Sani!

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)