perjantai 31. joulukuuta 2010

Kangastilaukseen mukaan haluavia?

Muistinkin vasta nyt, että tarkoitukseni oli postata tänne tilauksestamme, jonka teemme "verkkokauppaystäväni" kanssa. Tilaamme 7.1. mennessä täältä kankaita jotka välittää ystävän ystävä pienellä välityspalkkiolla. Tilaukseen mahtuisi mukaan viisi ensimmäistä erityisesti Oulun lähialueelta mutta myös kauempaakin - sillä tavalla vähentäisimme kaikki muuten helposti korkeaksi nousevia rahtikuluja. Jos halukkaita löytyy, ilmoitatteko piakkoin (takaraja tuo 7.1.) - viisi ekaa pääsee mukaan! S-postilla ( rockingskidi(at)gmail.com ) minulle suoraan onnistunee parhaiten. Tuoltahan ei onnistukaan tilaaminen suoraan Suomeen muutoin, kuin jos on joku tuttu välittäjänä. Nyt lopultakin uutta vuotta vastaanottamaan!

9 kommenttia:

 1. Hep! Minäminä.. :) Laitan sulle postia!

  VastaaPoista
 2. Moi! Osaatko sanoa kuinka paljon tulee kuluja noiden verkkokaupan hintojen päälle? Siis lähinnä miten suuri tuo välityspalkkio on ja miten se jaetaan? :)

  T: Eräs kiinnostunut

  VastaaPoista
 3. Hei! Ystäväni kanssa arvioitiin että per nenä vois tulla n. 15-20e yhteensä. Ei nyt varmaan ainakaan enempää. Mutta tuolla kankaat on kyllä puolet halvempia kuin Suomen vastaavat.

  VastaaPoista
 4. Ok. Itsellä ois tarve vaan metrille tai parille, joten plus miinus nollaksi taitais jäädä vaikka kankaat onkin puolet halvempia. Suurempi määrä tuliskin edullisemmaksi. :) Kiitos kuitenkin nopeasta vastauksesta!

  T: Toi sama eräs

  VastaaPoista
 5. Mitä te tuolta tilaatte? Minä en löydä huonolla kielitaidollani mitään kivaa... enkö vain osaa etsiä? Olisin kyllä Oulun seudulta, et kiva ois kimpassa tilata, jos siellä jotain mulle ois (velouria, trikoota, joustofroteeta, resoria).

  VastaaPoista
 6. Haau, koitas googlekääntäjää :) Tuollahan on ihania trikoita, veloureita, puuvillaa.. :) Froteeta en löytäny, onko sitä Elisa?

  Itse valkkasin ainakin trikoita, velouria ja puuvillaa.

  VastaaPoista
 7. itse en ole myöskään froteita löytänyt, en ainakaan tähän hetkeen muista. minusta siellä on vaikka ja mitä ihanaa :) ja kuten Delfia sanoi, kääntäjää kannattaa tosiaan kokeilla! resoreita, velouria, trikoita löytyy ainakin. ja ihan hauskoja puuvillakuoseja myös.

  VastaaPoista
 8. Hi!
  Thanks for your comment om my blog. :-)
  Nice blog you have! And a very cute owl dress.

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)