sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Bää Bää & pähkäilyä arvonnasta
Alatte varmaan jo kyllästyä näihin mun simppeleihin applikaatioihini. Muuta ei kuitenkaan ole tälläkään kertaa tarjolla, uutta on ainoastaan eläinhahmot, jotka ovat karitsoita. Tämä mekko on selkeästi mekko, ei tunika kuten tavallisesti, ja tein tämän esikoiselle, joka sai itse päättää karitsoiden (ja luonnollisesti myös resoreiden) värin. Itse olisin valinnut sini-vihreäsävyistä kukkakuvioista vanhaa puuvillakangasta joista myöskin leikkasin applikaatiokuviot valmiiksi. Ne jäivät kuitenkin tällä kertaa odottelemaan pääsyä johonkin toiseen vaatteeseen. Ehkä turkoosiin velourmekkoon tai -hameeseen, jonka ajattelin jossakin välissä ennen joulua ehtiä kuopukselle ompelemaan. Kierrätyskankaitakin olisi odottelemassa ompelua, yksi jo valmiiksi hameen muotoon leikattuna... Jotain uudenlaista olisi saatava tehdä! 

Voi ihmiset, kertokaa, pitäisikö minunkin pitää tässä vuoden alussa jonkinlainen arvonta? Ja mikä olisi mieluinen arpajaisvoitto? Velouria vaiko jotain kierrätysmatskua? Pipoa? Applikoitua liivimekkoa tytölle/ liivipuseroa pojalle? Ideoita! Vähän hiljaista on lukijarintamalla, lisää lukijoita olisi kiva saada!!! ;D

IHANAA NELJÄTTÄ ADVENTTIA KAIKILLE!!!

10 kommenttia:

 1. Ehdottomasti arvontaa kehiin :) Liivimekko tytölle tai velourpaita pojalle :D

  VastaaPoista
 2. Täällä kyllä lueskellaan, vaikkei "lukijana" ollakaan ;) Ihania ompeluksia kaikki, tykkään itse kovasti noista, missä käytetty myös kierrätyskankaita.

  VastaaPoista
 3. En pitäne arvontaa kuin ainoastaan virallisille lukijoille ;) mutta katsotaan, jos ei tämän enempää kommentteja tule asiasta niin en taida viitsiä :( Vuoden alussa nähtäneen!

  VastaaPoista
 4. Nää yksinkertaiset aplikaatiot on kivoja! ihanasti saa ilmettä eri kankailla.
  Tosi kiva tunika taas :)
  JA arvonnat ovat aina kivoja!

  VastaaPoista
 5. ps, juuri arvonnoilla ja arvonnan linkittämisillä ne uudet lukijat löytyävät parhaiten!
  Itsekkin löytänyt monta ihanaa blogia ja saanut uuia lukijoita juurikin arvonnan vuoksi :)

  VastaaPoista
 6. Älä lannistu vaan arvontaa vaan kehiin. :) Kyllä lukijoita kiinnostaa nämä ihanat ompeluksesi!

  VastaaPoista
 7. hauska mekkonen ja karitsat ovat hauska idea.

  Ilman muuta arvontaa kehiin! Voittopalkinto voisi juuri olla aplikoitu liivari tai pipo.

  VastaaPoista
 8. Voi, moni ei ole vaan löytänyt tänne! Eli ei muuta kun arontaa kehiin vaan! :D Voisiko palkinto olla kaksiosainen tai voittajan päätettävissä kahden väliltä? Joko kankaita tai valmis vaate palkinnoksi? Itse tykkäisin kovin voittaa materiaalia vaatteeseen tai johonkin pieneen ompelukseen :)

  Ja aivan ihania nää sun aplikaatuot! :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos Katja :) Voisin kuvitella että antaisin voittajan valita muutamasta tyttö- ja poikavaatevaihtoehdosta. Esim. pojalle velourliivi tai -housut haluamallaan applikaatiolla ja tytölle velourliivimekko tai -legginsit tai -hame haluamallaan applikaatiolla, tai sitten joku kierrätyspuuvillasta ommeltu tunikamekko tai kierrätysfarkut. Hauskaa, odotan jo itsekin arvontaa! ;D

  VastaaPoista
 10. Mukava kun vierailit blogissani ja kommentin kautta päädyin blogiisi. Olet taitava!

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)