Kuka olen?

Olen neljän pikkuprinsessan (07/07, 04/09, 12/11 ja 10/13) kotiäiti ja ihanan miehen vaimo. Asumme Pohjois-Pohjanmaan alueella. Opiskelen taiteen alaa (TaM) tähtäimessä kotiäitiyden ohella graduni saattaminen loppuun. Rakastan kaikkea visuaalista teollisesta muotoilusta, arkkitehtuurista ja kuvataiteesta tekstiili- ja vaatesuunnitteluun. Ompeluharrastukseni onkin johtanut oman toiminimen hankkimiseen. Suunnittelen ja ompelen lastenvaatteita, joiden haluan olevan hauskoja, käyttäjäystävällisiä ja ekologisia niin käyttöiältään kuin materiaaleiltaankin. 

Rakastan myös piirtämistä ja uuden luomista muussakin visuaalisessa muodossa kuin vaatteina, joten kuosien suunnittelu on minulle myöskin rakasta puuhaa. Jos olet kiinnostunut valmistuttamaan kuosin itsellesi, ota yhteyttä minuun sähköpostilla ( rockingskidi ät gmail piste com ). 

Blogiini postailen suurimmaksi osaksi tähän rakkaaseen ompeluharrastukseeni liittyviä aiheita, mutta silloin tällöin myös sisustukseen (omaan ja toisten) sekä designiin liittyvää. Olen iloinen kaikista kommenteistasi. Otan vastaan myös tilauksia. Toivottavasti viihdyt täällä! 


 Elisa