sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Sisustusta ja leikkiä

Niin, postausta näyttää tässä nyt kuitenkin tulevan. Ompeluksia ei tällä kertaa ole luvassa, vaan jotain ihania juttuja, jotka kertonevat ehkä omasta sisustus- ja ylipäätään maustani. Delfia sai omalla postauksellaan tartutettua minuun pitkästä aikaa nettisurffailukärpäsen pureman ja tällä kertaa oli aikaakin muun perheen ollessa parhaillaan mummuloimassa.

Näin joulun alla on kovat pähkäilyt siitä, mitä lapsille ostaisi lahjaksi. Ei mitään liian isoa, muttei mitään krääsääkään. Ja sellaista, mikä vielä näyttäisi kivalta eikä tarvitsisi saada käytön jälkeenkään piiloon kaappiin... Brion lelut miellyttävät klassisella värimaailmallaan omaa silmääni, joten siksipä myös tämäntyyppiset jutut ovat ihania (plus lisäksi jotenkin nostalgisia ja hauskoja):

Puinen maatuskanukketyyppinen sirkusaiheinen sarja Designtorget. Kuva samalta sivulta.

Tytöiltä puuttuu vielä klassikkojunarata joten sellainen tullee täksi jouluksi hankittua. Radan ympärille voisi hauskasti askarrella Joelin paperikaupungin inspiroimat tai hänen antamansa hienon ohjeen mukaiset hahmot:


Kuvat Joelin inspiroivasta ja hauskasta blogista, josta saa tosiaan tulostettua suoraan tällaiset hahmot paperille.

Meillä ollaan rakastuneita musiikkiin, niin laulajan lahjan omaavan isukin myötä, kuin tanssinkin muodossa. Marakassit ja ihan oikea kellopeli neideillä jo on, mutta soitinarsenaaliin olisi hyvä tulla vähän monipuolisuutta. Siispä tästä joulusta tullee hyvin rytmikäs paketteihin käärittävien bongorumpujen ja rytmisoitinsetin ansiosta. Lisäksi olisi kiva hankkia nokkahuilut kumpaisellekin.

Kuva Soitin Laine.

Askarteluvälineitä, värikyniä ja kartonkejakin paketteihin käärittäneen, sillä esikoinen on kovin innostunut kyseisestä keittiönsotkemispuuhasta. Pian vuoden ja 8 kuukauden ikäinen kuopus tulee mainiosti perässä piirrellen ympyröitä ja "silmiä", joten värikyniä pienimmäisellekin! <3 Ja pakosta on varmaankin ommeltava jotain prinsessamaisen pinkkejä olo- ja yöasuja, entiset kun meinaavat jäädä pakostakin lyhyiksi lahkeistaan ja prinsessavaihe on tällä hetkellä armottoman totta meillä...

Sitten vielä jotain itsellenikin toivoisin ;) Yksinkertaista, hauskaa ja josta voisi olla iloa koko seuraavaksi vuodeksi. Ja joka saisi olla esillä koko ajan.

No siinähän se! Cats let nothing darken their roar -kalenteri, jota toivoin jo viime vuonna! Kuva kyseisen firman nettisivuilta.


Ja vielä tällaista olen useamman kerran katsellut ja miettinyt, että kylläpä olis kiva työhuoneen kaapin päällä, tai miksei olohuoneenkin kirjahyllyn päällä. Tämä äiti unohtuisi varmaankin vähän väliä leikkimään korteilla...


Eamesien House of Cards. Olen aikas myyty parivaljakon Hang it all -naulakolle, heidän suunnittelemilleen tuoleille ja näille söpöille korteille! Kuva täältä.

Nyt rakas perheeni tulikin kotiin, joten kiiruhdettava on! Upeaa itsenäisyypäivää huomista ajatellen kaikille!

Ps. Kaiken tämän materiapostauksen jälkeen on kuitenkin todettava, että meidän perheessä Oikean Joulun sydämeen tuo sen ydinsanoma, jota haluamme juhlistaa rauhoittamalla ajatuksemme Betlehemin seimen ympärille.

1 kommentti:

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)