keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Hamonen kuiteskin... vaikka olikin tarkoitus olla ompelematta mitään enää ennen joulua. En kuitenkaan malttanut olla koskematta koneeseen ja kankaisiin ja kun nyt kerran sain tällaisen tehtyä eilen illalla, en malta olla myöskään postaamatta. Muuten jäisi helposti laittamatta kokonaan. Tällainen velourhamonen voisi olla arvonnan palkintona tytölle, tietysti velourin värivaihtoehtoja on muitakin ja applikointikankaita ja -kuvioita mielin määrin. Hame on jo ollut esikoisella kovasti käytössä tänään :) Velouria taas kerran, ja tässä ne pikkulampaat kierrätyskankaasta, joista keltaisen velourmekon kohdalla taannoin jo mainitsinkin. Tällaisia otan varmaan verkkokaupan valikoimiinkin, on taas omaan makuuni soveltuva: kivan simppeli ja rajattomasti muunneltavissa ;)

6 kommenttia:

 1. Pidän todella paljon ideoistasi ja tuo erilaisten printtikankaiden kekseliäs käyttö applikaatioissasi ilahduttaa silmää!

  Hauskaa joulua toivottaa blogiton ja profiiliton HeliHoo

  VastaaPoista
 2. Kiitos HeliHoo! kiva kun olet löytänyt blogini! jos kiinnostaa, avaamme muuten ystävämme kanssa helmikuun alussa yhteisen verkkokaupan jossa myös myyn suunnittelemiani ja tekemiäni vaatteita :)

  VastaaPoista
 3. No heippa! Nyt ehdin vierailulle:) Ihania ja kekseliäitä lastenvaatteita sulla! Mukavaa, kun löytyy uusia, innostavia blogeja. Laitan sulle vielä tänään meiliä siitä mekosta:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Ilona! :) Sun mekkoset on ihastuttavia!

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)