perjantai 31. joulukuuta 2010

Tylliä ja seepraraitoja vuoden vaihtuessa - rok rok!Uuden vuoden vaihtuessa tällainen rockhenkinen tyllihame -postaus. En kyllä itsekään tiedä miten se mukamas liittyy vuoden vaihtumiseen, mutta minusta tässä on ainakin ihan hauskaa asennetta ;) Ja hyvällä asenteellahan on hyvä aloittaa uusi vuosikin! Seeprakangas on kierrätyskangasta - lienee itse asiassa vanha tyynyliina jonka löysin kirpparilta. Ihastuin kuluneeseen mustaan joka on mielestäni tosi hauska efekti tyllin kanssa. Tylli on ommeltu valkoisen puuvillavuorin helmaan. Tämä hamonen on varmaankin kokoa 116-> ja luulen menevän 140-senttisellekin. Taidan ottaa tällaisia verkkokaupankin valikoimaan :) Oikeastaan haluaisin tehdä itsellenikin tällaisen hamosen, ja varsinkin kun kevättä kohti mennään, tällaisella olisi kiva kopistella vaikkapa keväisiä mukulakivikatuja kaupungilla ;) Sopivaa kangasta etsimään siis!

Ulkoa kuuluu jo rakettien iloista poksuntaa, pitänee mennä valmistautumaan ulos lähtöön jotta neiditkin pääsevät ihailemaan rätinää ja värejä ;D Mukavaa ja toiveikasta uutta vuotta näin hieman etukäteen teille kaikille!!! Ja tervetuloa uusi lukija Jenni!

PS. Muistakaa ARVONTA!

8 kommenttia:

 1. Tosi ihana! Tykkään ite käyttää tyllihameita ja uskon että kun meiän neiti oppii käveleen niin semmoisia hameita nähään hänelläkin. :)

  Oikein ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos naiset! Suunnitelmissa ollut jo kauemman aikaa tämä hamonen ja oikeastaan tykkään siitä nyt valmiina vielä enemmän kuin suunnitellessa :) Hauskaa että tekin!

  VastaaPoista
 3. Ihana, voisin käyttää itsekin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Taina, itse olen samaa mieltä. Olisin tehnyt itselleni jos kangasta olis ollut enemmän ;)

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)