torstai 25. marraskuuta 2010

Rusakoita ja auringonvaloa :)

Viime yönä sain pyydystettyä kaksi rusakkoa musta-valkoisesta trikoosta vihreän velourpaidan etukappaleeseen. Kokonaisuuteen sopi mielestäni kivasti mustat resorit, myös helmaan. Lopuksi oli laitettava kuva ihanasta aamupäivän hetkestä olohuoneessamme. Sellainenkin ihme kuin auringonvalo on ikuistettava tähän vuodenaikaan - vielä täytyy odotella melkein kuukausi, kunnes vuorokausi alkaa taas pidetä! 

6 kommenttia:

 1. Niin herkun värinen. Ihana! Tulee hinku ommella kun tätä katselee...mistä aikaa vaan sais :/ ja mun kone on tosin edelleen huollossa. Jopas se kestää..

  VastaaPoista
 2. Ihana, teillä on pilkullisia rusakoita...

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Mustakin tää väri on jotenkin herkku, ja lisäksi nuo Maijankin mainitsemat pilkulliset rusakot on ihan hauska juttu :D Jopas Jenskun koneen huolto kestää tosiaan! Tuostahan voisi jo antaa vähän palautetta kyseiseen liikkeeseen? Ja tuo aikapula se on täälläkin kova. Öisin tulee surrattua ja sitten on pääkipuisena päivällä...

  Harmittaa tuon paidan kanssa, kun huomasin vasta tänään ommelleeni velourin "karva väärään suuntaan" eli kun ylhäältä silittää niin ei silitetäkään vastakarvaan vaikka pitäisi. Miten se kääntyikin väärin päin siinä leikellessä vaikka mukamas vielä tarkistin karvan suunnan! Noh, onneksi tuo oli koekappale eikä luultavasti mene myyntiin. Eikähän siitä mitään haittaa ole, väri vaan ei näytä niin syvältä mitä näyttäis oikein päin :)

  VastaaPoista
 4. Mäkin ihastuin tähän väriin ja pilkulliset otukset on aikas veikeät. Tänne pitää eksyä uudelleenkin, joten lisään blogisi oman blogini suosikkeihin :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos, Katja! Hauskaa kun löysit blogiini :) Tervetuloa lukijaksi!

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)