perjantai 5. marraskuuta 2010

Suunnitelmia

Piiiitkä aika on kulunut viime postauksesta! Nyt muutaman vaatteen pläjäys joka esittelee malleja, joita alan myydä ystäväni kanssa yhteisessä verkkokaupassa :) Kyseistä puotia ei ole vielä reaalina olemassa mutta ompi kovasti työn alla! Tässä on pari puuvillaista tunikapaitaa/mekkoa hihansuuresoreilla, joko lyhyillä tai pidemmillä. Kierrätyskankaasta tietty, ajan henkeen ;) Ja sitten ihan uudesta velourista tyttöjen rock-henkiset leggarit lahkeen rypytyksillä. Itse tykkään kovasti yhdistellä eri tyylejä ja luulenkin, että tämä tullee näkymään myös myymissäni vaatteissa. Lisäksi "valikoimaani" kuuluu kierrätysfarkkua sekä kierrätyshousua erityisesti poikien tyyliin. Kaavoja tässä yritän sinnikkäästi rakennella edellä mainittuihin. 
2 kommenttia:

  1. Oho vai semmosta puotia oot suunnitellu. :) Kivalta tunikat näyttää ja isompi neiti ilmetty sinä pienenä ;)

    Voiiih kun pääsisin itekkin taas surrutteleen. ;) Ideoita pää täynnä..

    VastaaPoista
  2. kiitos :) tiedän tunteen kun ei pääse tekemään mitään vaikka ideoita olis! toivottavasti saat koneen pian kuntoon - takuu on varmaan voimassa jos vain pari kuukautta vanha kone.

    ja vielä isommasta neidistä :) kiitti, itsestä tuntuu että nyt vähän isompana on alkanut enemmän näyttää itseltäni, aina olen pitänyt enemmän tuon ukkoni näköisenä, kun taas junioria itseni näköisenä ;)

    VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)