maanantai 22. marraskuuta 2010

Farkkupäivä
Tänään olen vihdoin saanut huristella kahdella huolletulla koneella, ja mikäs se mukavampaa! Varsinaista ompelukonetta ei edes tarvinnut viedä huoltoon vaan oma rakas kultsini huolsi koneen entistä ehommaksi! Kahdet resorilahkeiset farkut sain valmiiksi vähän aikaa sitten. Jos joku ihmettelee, millä ajalla kotiäiti tämän teki, on taikasana: isovanhemmat. Kyllä oli kiva kun kaikki saivat taas vaihteeksi viettää tällaisen luksuspäivän :) Nämä ovat tilausfarkkuja jotka menevät joululahjaksi kahdelle pikku neitokaiselle :) Ajatuksena jälleen kerran käännettävät lahjeresorit pidemmän käyttöiän (ja tyylin muutoksen) mahdollistamiseksi. Kaikki materiaalit näissä housuissa ovat uusia. 

3 kommenttia:

 1. Voi ku kivat :)

  Ja se että milläajalla kotiäiti ompelee, on ihan jörjestely kysymys :D. Minä esimerkiksi ole luopunut tv:n katsomisesta ja istun mieluummin ompelukoneen ääressä... ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)

  Pakko myöntää, että meillä ei edes ole telkkaria ja siltikään ei tahdo olla aikaa edes kodin järjestyksen ylläpitämiseen :) Kyllä nostan hattua niille jotka tässä kotiarjen keskellä kaiken tämän hallitsevat. Mulla ompeluajat ajoittuvat yleensä yöaikaan ja viikonloppuun kun mies on kotona :D

  VastaaPoista
 3. Ihana idea nuo farkut tuollaisilla retroaskuilla - etenkin, kun tuohon riittää pieni pala retroaarteita! Pistetään korvan taakse.

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)