sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Tuutteja laatikossa


Käytiin hetki sitten kuvaamassa jo kevättalvella esikoiselle ompelemani laatikkopaita. Kangas on Verson puodille suunnittelemaani Tuutti-joustocollegea ja tehosteena tikkauksissa käytin neonoranssia lankaa. Paidan kaava on muokattu jostakin OB:n numerosta (en muista, mistä, enkä muista, miten sitä muokkasin). 

"Naapurista" löytyy ihastuttavan "raffi" kuvauspaikka, jota aion tulevaisuudessakin käyttää - on niin ihana. Laatikkopaidastakin on tykätty, ja kun nyt on näin kylmiä kesäpäiviä ja kun nyt esikko sen oli vetänyt päälleen, sain vihdoin  kuvatuksikin. 

BTW, jos ihmettelette, miksi ei blogissa näy mitään uutta, niin listaanpa kootut selitykset (jotka ovat minusta ainakin ihan hyväksyttäviä :D ). Tammikuussa pienimmäisemme joutui leikkaukseen kolmen kuukauden iässä. Helmikuussa saatiin kylään influenssa (jolta pienimmäinen onneksi säästyi), ja huhtikuussa meille saapui RS-virus (joka kävi läpi kaikki pienintä myöten). Ja nyt on sitten viisivuotiaalla vesirokko - jota meillä ei ole vielä kukaan lapsista sairastanut, valitettavasti. En kuitenkaan ihan "laiskottelemaan" ole päässyt, vaan kuosi- ja printtijuttuja olen saanut onneksi puuhastella sen verran kuin olen lastenhoidolta ehtinyt :) Niistä sitten lisää, kun ovat ajankohtaisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)