tiistai 17. kesäkuuta 2014

Takinkääntäjä


Ompelin kaksi-ja-puoli-vuotiaalle erittäin simppelin, käännettävän joustocollegetakin tällaisia kylmiä kesäpäiviä varten. Toivotaan kuitenkin, ettei niitä tule kovin monta. Takin toinen puoli on mustaa joustocollegea, toinen Neenuskalle ja Emeli Designille suunnittelemaani harmaata Rusetti-joustocollegea (Rusettia on varmaankin vielä saatavilla keltaisena trikoona). Vetoketju "kääntövetimineen" Nappi-Kikasta.

Kaava on taas jostain OB:n versiosta muokattu. Huppuun olisin halunnut nauhakujan kiristysnauhalle, mutta sekä napinläpijalka että sirkka"välineet" (miksi niitä nyt sanotaankaan?!) olivat totaalisesti hukassa, joten ilman nauhaa saa nyt kelvata äidillekin.





Lopuksi vielä pari kuvaa rusettipuoli päällä päin. Kuviolliseen sopisi joku rauhallisempi alaosa; nämä legsut eivät oikein istu Rusettikuosin kanssa kuvioinniltaan, mutta eipä niitä ehditty leikin tiimellyksessä vaihtamaan sopiviin ;) Näistä legsuista teen vielä erikseen oman postauksensa :)

4 kommenttia:

 1. Hieno idea tehdä kääntötakki, tuli todella tyylikäs ja monikäyttöinen. Rusetit ja tuutit odottelevat vielä tuolla, tykkään molemmista niin paljon, että mietin tarkkaan mitä niistä tulisi.
  Tuo aikaisempi laatikkopaita on myös tosi hieno, juuri sopiva tuohon kankaaseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanne-Maija :) :) voi olisipas ihanaa nähdä, mitä Ruseteista ja Tunteista sun taitavissa käsissä syntyy!

   Poista
 2. Ihanat kangasvalinnat. Kääntötakki olisi kyllä loistava. To do -listalle sekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hanna! :) Joo minusta on kiva että voi vaihdella puolia alaosan kanssa sopivaksi. Tykkään kovasti tuo musta puoli ulospäin, on enemmän sellainen takimmainen ja silti rusetit Iivana yksityiskohtana, kun taas rusetti tuntuu rennommalta ulospäin.

   Poista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)