perjantai 21. maaliskuuta 2014

Muutamia satunnaisia Nämä on kaikki tehty jo tovi sitten, paitsi viimeisen kuvan rusettipipo jonka tein eilen. Oli saatava joku piristysruiske sairastelutuvan keskelle. Rusettikuosihan on minun suunnittelemani, ja sitä myy Emelidesign sekä Neenuska.

Ylimmäisenä Aarrekidin kankaasta bodytunika kuopuspallerolle <3 (leggarit Mainioclothing). 

Toisessa kuvassa leggarit aikoinaan itselleni hamstratusta mustasta Paapiin Aidasta (tästä tein myös bodytunikan kuopukselle, mutta laiskuuttani en jaksanut kuvata). 

Ja muutama kuva pian viisivuotiaamme hapsutunikasta, jota kyllä rakastan (sekä tunikaa että tietysti ennen muuta sen takkutukkaista, boheemia neitiämme). 

6 kommenttia:

 1. Milloinkas noita inkkarihapsuja oli viimeksi? Mahtavasti olet kuosittanut idean uuteen uskoon! Minusta on hauskaa aina seurata, kun joku "vanha jippo" saa uuden elämän. Pirteä on tuo keltainenkin pohja rusetissa! Pitäisi saada aikaa jostakin, että saisin tehtyä harmaan jc:n vaatteeksi asti, sekin on aivan ihana. Tuuttia tuli tänään postissa, innolla odotan sitä mekossa! Voimia ja jaksamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanne-Maija! Minun hapsutunikaversioni oli eka kerran viime syksynä täällä: http://rockingskidi.blogspot.fi/2013/09/hapsutunika.html Muitakin versioita on tullut tehtyä, itsellenikin, mutta ei ole ehtinyt postata :) Voi, olisipa kiva nähdä sitten, mitä ruseteista ja tuuteista taiot! <3

   Poista
 2. Mä kans ihastelin tota hapsupaitaa. Tuli jotain hyvin hyvin harmaita muistikuvia omasta lapsuudesta ;) Ihana idea ja väri!

  VastaaPoista
 3. Pipo ja kuopuksen tunika suosikit, mutta kaikki aikasmoisen ihania taas!

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)