lauantai 27. huhtikuuta 2013

Pikku-muijan takkiPikkuneidin vaatekaapista on puuttunut kevättakki, ja vihdoin hän sen sai heti synttäri- ja sairastelutiimellyksistä selvittyämme. Mitäs muutakaan, kuin trendikästä Muija-kuosia Marimekolta, josta syntyi:

PikKu-muiJAn taKKi. 

Minä niin rrrrakastan Marimekkoa! Mukavinta tässä on se, että kaikki asusteet käyvät tähän mustaan, eikä kuosin kuvio ole liian voimakas ja isokokoinen, joten myös erilaisia kuoseja voi yhdistää värien lisäksi tähän helpommin.

Kaavan pohjana käytin Ottobren 1/13 numeron takkia nimeltä Against the Wind. Muutin kaavaa hivenen a-linjaisemmaksi, ja kavensin hartialinjaa sekä madalsin kaulusta. Lisäksi lisäsin hihansuiden sisälle resorit, jotta takki olisi lämpimämpi. Vuorina on ohut harmaameleerattu trikootikki (EK:sta). Koko on 74/80, eli pienensin kaavoja mainitsemieni muutosten lisäksi kauttaaltaan.

Kuvista taskujen napit puuttuvat vielä, mutta en malttanut olla kuvaamatta takkia heti, koska viikonloppuna siihen on aina paremmat mahdollisuudet. Napeiksi yritän vielä löytää metalliset vetoketjuun sopivat. Tästä tykkään itse paljon! Pipokankaatkin odottavat, mutta niistä myöhemmin :)

9 kommenttia:

 1. Aivan ihana takki ja tyttö! Nuo hihansuun resorit on varmasti hyvä ratkaisu.

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän kaunis takki! Olen myös Muija-kankaan fani, joten takki vei sydämeni! Ihanan mallinen ja ja ja... Ihan täydellisen mahtavan ihana.

  VastaaPoista
 3. ei voi olla tykkämättä, upea!!!

  VastaaPoista
 4. Ihan uskomattoman hieno!! Tuo kangaskin on aivan ihanaa :)

  VastaaPoista
 5. Ihana! Tällainen Miljallekin! 86 kokoisena, ensi kevääksi?! Onnistuisiko? :)

  VastaaPoista
 6. minustakin tää on hieno. Meidän(kin) tytölle pitäisi tehdä takki..

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)