keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Hyvän mielen paketti
Hei vaan! Tulin jakamaan teille lyhyesti sen, miten pienetkin asiat voivat saada iloisen mielen :) Keskimmäisen neitomme 4-vuotispirskeet ovat lähestymässä, ja tilasin viime viikolla täältä muffinsivuokia kyseisiin juhliin. Matkahuollosta tänään noutamani paketti oli niin kauniisti pakattu, että oli otettava siitä kuva ennenkuin raaskin avata. Lisäksi lähetyksessä oli ihana kangaskassi pikkuostoksia varten, ihan hyvänmielen -bonuksena <3 (Ps. Tämä EI ole maksettu mainos, tulin vain niin iloiseksi kauniista lähetyksestä! :) )

Toinen kuva tuli näpättyä keittiönurkkauksesta. Meillä uudistetaan keittiötä ja mm. siitä syystä täällä blogin puolella on ollut hiljaisempaa. Toki mahtuu elämään tällä hetkellä jos jonkinmoista muutakin projektia... ;) Kuvassa näette ihan pikkuriikkisen esimakua uusista kaapinovistamme. Laatikostot odottavat asennusta, samoin pöytätasot, uuni ja liesi. Liesikupukin on vielä hakusessa... Mutta hyvä tästä vielä tulee :)

3 kommenttia:

 1. Se on kyllä ihanaa, kun postilaatikkoon ilmestyy kauniisti paketoitu paketti, vaikka sen olisikin itse maksanut. Ihanaa kun moni pieni nettikauppa näkee vaivaa ja paketoi hitusen persoonallisemmin ja kauniimmin, kuin vain tylsään valmiiseen postituspussiin. Musta saa siten helposti uudelleen asiakkaan. Kiitos nettikauppavinkist' :)

  VastaaPoista
 2. Onko teillä ihan isompi keittiöremppa käynnissä? Olen haaveillut sellaisesta, mutten ole uskaltanut miettiä vielä pidemmälle. Ehkä voisit hieman rohkaista tai lytätä, tai suositella jotain :)

  VastaaPoista
 3. Extrayllärit on aina kivoja kun tilaa jotain! Ja totisesti hieno paketointi!
  Sulle on haaste:http://jennynkeskeneraiset.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)