keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Aurinkoa kaivataan!Lyhykäinen tuttua juttua sisältävä postaus :) Huomenna lähtee postissa Kaveri-tunika matkaan omistajalleen. Tunika on minusta jotenkin tosi kesäinen velourista ja pitkistä hihoistaan huolimatta, joten ajattelin ihan aurinkoisuutensa vuoksi postailla kuvan siitä teillekin :) Kaverin pariksi lähtevät lahkeista rypytetyt Rock-leggarit konjakinruskeasta velourista. Olen viettänyt kaikki "ylimääräiset" hetkeni iltaisin (ja päivisin lasten leikkiessä pihapiirissä) pihallamme. Viime kesänä suunnittelemani kivikkopenkki alkaa olla loppusuoralla tämän päivän jälkeen :) En ole koskaan kokenut olevani viherpeukalo, mutta kyllähän tuo alkaa sormi (tai ainakin kynnenaluset) vihertää pakostakin omalla rivarinpläntillä. On se vain kivaa nähdä omien suunnitelmien toteutuvan, itse tehden! Samaltahan se tuntuu kuin ompelustenkin kanssa :) Ja nyt kun lapset ovat sen verran isoja, voi jo itsekin puuhastella jotakin pihamaalla tenavien leikkiessä omia leikkejään. Kuvassa parisen viikkoa sitten hankkimani maljaköynnös, jonka takana vielä tuolloin ihan keskeneräistä kivikkopenkkiä (maisemointikangas näkyy laidoilta, istutuksia puuttuu jne.).


Lopuksi vielä kuva kauniista esikoisemme asettelemasta voikukkaÄMPÄRISTÄ. Voisiko sopivampaa "vaasia" löytyä voikukille? Ei minun mielestäni! :) 

4 kommenttia:

 1. Upea norsu tunika ja tosi kaunis piha!!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta kommentistasi, kewa :) <3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanan iloinen ja aurinkoinen tunika! Ihanat värit (samat kuin meidän ihanassa mekossamme, joka on ollut todella ahkerassa käytössä!)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, NorppaStiina <3 kyllä minua ilahduttaa kuulla, että Koru-liivarinne on ollut käytössä! :)

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)