keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Elegantit prinsessahaaremit

Nämäkin pöksyt ovat vielä pikkiriikkisen kesken, mutta ehdin jo UNOHTAA loppusilauksen kun jo otin kuvat. Laiskuus iski, ja postaan nyt nämä ilman nilkkoihin ulkosivuun ommeltavia mustia valkopilkullisia koristenappeja. Sain inspiraation näihin haaremeihin käydessäni tänään Lindexillä. Housuja oli pinkkejä ja vihreitä ja puuvilla oli läpikuultavan ohutta. Kangaskaupassa kuulin sen olevan nimeltään egyptinpuuvillaa ja kankaasta todellakin näkee läpi :) Unelmankevyttä puuvillaa hellepäivien iltoihin.

Lindexin haaremeissa ei ollut rypytystä lahkeissa, pelkkä resori vyötäröllä. Olisin halunnut ostaa jotain ihanan väristä puuvillaa, mutta lähikangaskaupassamme kyseistä kangasta oli tällä hetkellä ainoastaan mustana. No, koevedos tuli otettua ja mielestäni ovat kyllä niin söpöt, että haluaisin itsellenikin samanlaiset ;) Housut tein "omasta päästäni", mutta hieman silmäilin Ottobren 1/2011 Acrobatics-haaremeista mallia. Lahkeisiin rypytysten kohdalle sivuun ompelen siis vielä kumpaiseenkin kolme mustaa valkopilkullista kantanappia allekkain. Vyötärön rypytin Framilonin avulla resoriin sopivaksi. Kyseiset pöksyt ovat kaksivuotiaalle neidillemme, ja joku päivähän pitänee tietysti ommella joku söpöinen yläosa näihin - esimerkiksi punaista perusvalkopallotrikoota puhvihihoilla tunikamallina <3 

Tervetuloa sydämellisesti, uudet lukijani!!! Toivottavasti viihdytte, vaikka postailuni onkin jonkin verran harventunut :) Ja kiitos vanhoille lukijoilleni uskollisuudestanne :) Täällä pysytään ja silloin tällöin aina postaillaan, kun aikataulu antaa myöten!

5 kommenttia:

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)