perjantai 14. syyskuuta 2012

Retrohdus
Kuopuksen myötä minua on puraissut jonkinasteinen retrokärpänen. Lisäksi tuntuu, että on saatava luoda uutta. Mitään vanhaa ja tuttua ei jaksaisi tehdä, vaan koko ajan pitäisi vähintääkin piirtää uusi kaava tai painaa kangas omalla kuosilla ennen ompelua (jos sitä nyt ihan uuden luomiseksi voi kutsua). Jälkimmäistä ei ole tullut tehtyä aikoihin, mutta yksi kuosintekele tuli raapusteltua. 

Kuten sanottu, viimeisen vuoden sisällä retropureman saatuani halusin kokeilla jotain vanhantyylistä. Nyt kun pysähdyn tarkastelemaan kuvaa, niin ehkä tässä näkyykin tuulahdus 80-luvun alulta? Kuosissa on toki edelleen kohtia, joita varmaankin muuttaisin, muun muassa linnun silmäluomi ja kissan kieli (kyllä, kieli se on). Tiedä häntä, olisiko tästä painoon asti (tai haluaisiko tätä kukaan), mutta mukavaa oli taas - värien kokeilua olisin halunnut jatkaa loputtomiin :) Ja mitä muutakaan kolmen tytön äidin kynästä lähtee kuin (pikku?)tyttöjen kuoseja? Haluaisin niin oppia löytämään kynästäni ne poikienkin mieleen olevat kuvat ja tyylin...

Edit: kylläpäs nakkaa netti ihan erit värit kuviin kuin kuvankäsittelyohjelmani! Ekassa kuvassa pitäisi mintunvihreän tilalla olla vaaleansininen, ja ruosteenoranssin olisi kuulunut olla vähemmän ruskea...

7 kommenttia:

 1. Sie se ossaat piirtää. Ihanan iloinen tuo tyttö. Millä ohjelmalla sä teit nuo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Laura :) ihan kuin et itse osaisi ;) Ihan kuule käsin piirsin, skannasin ja fotarilla sitten värit ja sommittelun ym. hieromisen. ei vanhaa kunnon kynää voittanutta - ainakaan mulle :)

   Poista
 2. tuo kelta-oranssi on hauska! minä vaan näin koira-ihmisenä vaihtaisin kissan koiraan :D

  VastaaPoista
 3. Kaunis kuosi :) Mun näytöllä tuo eka on sellainen harmahtava vaaleansininen, oikein kaunis sävy. Eniten tykkää tuosta tokasta harmaasta.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vierailusta :)
  Kivoja töitä sulla täällä, täytyy paremmalla ajalla tulla tarkemmalle käynnille :)

  VastaaPoista
 5. mä vähän jotenkin levittäisin noita elementejä. tai ettei ne olisi niin sumpussa.. muuten ihan hauska

  VastaaPoista
 6. kiitos kommenteista, ihanat <3 arvostan teidän mielipiteitä ja näkemyksiä :) Unikuu, mietin samaa itsekin mutta sitten olis pitäny laittaa enemmän tilaa myös itse kuvien väliin, että ei olis tullu irrallinen vaikutelma. pointtina oli että taustalla sydän kokoaisi hahmot yhteen. pitäis kokeilla vielä levittää aiheita, saattais toimiakin paremmin :)

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)