keskiviikko 19. syyskuuta 2012

KaulaanLahjaksi ekaluokkalaiselle pikkuneidille Koru (jota on ymmärtääkseni toivottukin) tunikamittaisena pitkällä hihalla, niin on mahdollisimman monikäyttöinen. Kokona 128, turkoosille velourille kirsikanpunaisilla tehosteilla. Näyttää näköjään jääneen vähän ruttuiseksi kuvaan, pahoittelen. Synttärit ovat vasta ensi viikolla, mutta en usko lahjan saajan käyvän blogissani, joten uskallan sen tänne naputella. Sankarittaren äitikään ei sitten kerro, jos täällä käy, eihän? Tykkään väriyhdistelmästä ainakin itse kovasti. Toinen vaihtoehto olisi ollut musta, mutta minun silmääni olisi jäänyt jotenkin valjuksi, joten valitsin tämän värikkäämmän (vaikka pysyy mielestäni silti tyylikkäänä). 

Niin ja pitihän sitä ommella pikaisesti itsellekin taas jotain. Huivi Mekkotehtaan tyyliin toispuolisella pitsillä. Kangas EK:n palalaarista joskus kesän alussa hankittu ihana läpikuultavan ohut puuvilla. Myös muuan tuubihuivi on tullut ommeltua, mutta sitä en nyt ehtinyt kuvata.

5 kommenttia:

 1. Tuo kaulakoru on kiva idea!
  Kaunis tuo huivi!!

  VastaaPoista
 2. kiitos, koru on ihan alunperinkin oma ideani. myyn Korua verkkokaupassamme, vaikkakaan en tällä hetkellä, koska olen äitiyslomalla.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. uutena lukijana täällä ihastelen upeita upeita luomuksiasi!! oi että miten ihanan värikästä ja taidokasta töitä. Olet mahdottoman taitava!

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)