maanantai 30. huhtikuuta 2012

Suloisen käytännöllistä


Pienimmälle olen kaiken arjen kiireen keskellä saanut tehtyä hurjat kaksi käyttövaatetta: BoDymEKkOjA! Minusta on suloista pitää vauvalla mekkoa, mutta käytännössä selkä ja napa vilkkuvat paljaina pienenkin sylissä kantamisen jälkeen. Tosi vähän on ainakin omaan silmääni osunut kaupoissa bodymekkoja, ja tarpeeseen syntyivät nämä sisarukset. Toinen retrovivahteinen Znokin "vispilätrikoosta" vihrein kanttauksin, toinen Stof&Stilin ihanasta söpöstelykuosista keltaisilla kanttauksilla. Ruskean tein ensin, ja muffinsimekon sitten pienin parannuksin (mm. kavennus ja kaula-aukon pienennys). Kaavan voi varmaankin jo sanoa olevan omani, sillä taisin ottaa osviittaa ainakin kolmesta OB:n bodykaavasta. 

Viimeksi mainitsemani takki on kesken, sillä en osaa päättää, millaisen vuorin siihen ompelisin. Trikoisen, tikatun vaiko fleeceversion?

Edit: Hauskaa vappua kaikille! Meinasi ihan unohtua, minä kun en hirveän innokas vappuilija ole... :)

7 kommenttia:

 1. Aivan ihanat bodymekot! Tosi hyvä idea ja niin kauniit. Iloa kevääseenne! :)

  VastaaPoista
 2. Suloiset mekot ja varmasti käytännölliset ihanuudet :)

  VastaaPoista
 3. Valtavan suloisia ovat molemmat! Ihana kun kaiken vauvakiireen keskellä olet ehtinyt ompelemaan. Lämpimät terveiset koko perheelle!

  VastaaPoista
 4. Ihania! Mulla on ollut sama ajatus, mutta en ole ehtinyt vielä toteutukseen saakka. Ajattelin kokeilla hyötykäyttää noihin alaosiin vanhoja tahriintuneita bodeja.

  VastaaPoista
 5. Tosi nättejä mekkoja, ja varmasti käytännöllisiä.

  Olen blogiasi seuraillut aina silloin tällöin, ja päätin nyt viimein jättää puumerkin käynnistäni! :) Aivan ihania juttuja teet, todella inspiroivaa!

  Terkuin Liisa

  VastaaPoista
 6. kivoja pikku mekkosia. ja nasta uusi fiilis blogissasi. mun on kanssa pitänyt jo vaikka kuinka kauan vähän kevätsiivota blogissa.. huh..

  ja ps. sanavahvistus on ärsyttävä..

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)