sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pieni pääsiäisorava

Pääsiäisloman aikana olen sentään ehtinyt tehdä muutakin kuin hoitaa pikkuoravaa. Eilen valmistui mm. onepiece pienimmälle neidillemme. Pakkohan se oli minunkin tehdä, kun kaikki muutkin. Tämä on vielä iso (luokkaa 68/74), syksyä ajatellen kun tein. Tosi retro on metsolan kuosi, mutta kyllä on suloinen, minusta! Kaava on sovellus monesta OB:n kaavasta kun en uskaltanut omaa tehdä suoraan ilman koeversiota. Tässäkin olisi toki paranneltavaa, mm. huppu on ihan liian iso. Ehkä saan sitä vielä joku päivä pienennettyä, ehkä en. Kyllä tätä pidettyä tulee :)  

Leikkasin joku ilta tästä kappaleet, oranssi kevättakki olisi suunnitelmissa kuopukselle. Vuori leikkaamatta - katsotaan, milloin ehdin tarttua projektiin uudelleen. Sormet syyhyäisivät kyllä!

Riemullista pääsiäistä kaikille!!!


Ps. Meillä on etsitty aamupalan jälkeen pupun piilottamia pääsiäismunia koko perheellä. Onko teillä jotain pääsiäisperinteitä lasten kanssa?

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva haalari tuli! Ja niin söpö vauva. :)

  VastaaPoista
 2. voihan ihanuus! meillä pojilla aarrekartta ja sen avulla metsästää suklaamunia;)turhan hyvä muisti, ensi vuonna on jo hankala löytää piilopaikkoja...

  VastaaPoista
 3. Suloisia, sekä haalari että vauveli :)

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana oravapuku ja vaava myös :) Mulla odottelee tuo kangas postissa ja olisi tarkoitus tehdä itselle jotakin :)

  Meillä on niin vielä "niin pieni" tuo esikoinen, että vain yksi muna piiloitettu lelujen joukkoon. Saa nähdä, mitä tuumii ku herää päikkäreiltä :)

  VastaaPoista
 5. Uskomattoman upea haalari! Mahtavasti sopii tuo raitakangas hupun sisäpuolelle! :)

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)