keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Saavutus ja tunnustuksiaViikko sitten sain inspiraation tarttua virkkuukoukkuun yli kymmenen vuoden tauon jälkeen. Tämä on jotain ihan poikkeuksellista! Kaiken kukkuraksi en muista koskaan saaneeni mitään muuta valmista koukulla aikaiseksi kuin isälleni aikaisintaan ekaluokalla (vai olinko vielä koulussakaan) virkkaamani vaaleanpunaisen, lahjakkaasti mutkittelevan, kapean ja lyhyenlännän kaulahuivin. Virkkasin kyseistä huivia aina iltaisin ennen nukkumaan menoa ja olin nukahtanut koukku kädessä sänkyyn ;) Olikin sitten kuulemma pehmein ja hienoin ja lämpimin kaulahuivi ikinä, ja isä käyttikin tuota huivia ajaessaan moottoripyörällä aikoinaan myös talvisin työmatkoja (huivi mahtui onneksi puvun kauluksen sisään :D). Isän rohkaisevat sanat ovat ilmeisesti tallentuneet mieleeni ja uskalsin tarttua koukkuun, kun löysin paksua Novitan Kelo-lankaa luumun sävyisenä. 

Jotta haaste ei tulisi liian isoksi, virkkasin hupullisen TIPUNEN-villatakin jo edellisessä postauksessa esiintyneellä tipu-hahmolla koristettuna koossa 62-68 (?). Eikä siihen mennyt kauempaa kuin yksi ilta ja aamu! Tipun tekeminen, nappien ompelu sekä päättely (joka on vielä kesken, langanpäät on sujuvasti piilotettu sisäpuolelle) sitten erikseen. Tuosta tipusta en tiedä, olisi pitänyt virkata sekin - voi olla että irrotan kokonaan ja vaihdan valkoiset napit. Tällöin lopputulos pysyisi yksinkertaisen raikkaana. Onneksi ovat helpot irrottaa! Ja jo oli kivaa tehdä jotain oikeasti koukulla! Tämä oli pakko tehdä kerralla valmiiksi, sillä jos olisin jättänyt kappaleet kesken, olisivat ne edelleen kesken ja unohtuisivat johonkin pussiin... Ja sitten tällainen kiva juttu on tullut sekä Mialta että PikkuHoolta, KIITOS! <3 

Tunnustuksen saaneen tulee:

1. Kiittää tunnustuksen antajaa.
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.

On aina tosi tosi vaikeaa keksiä juuri tietty määrä blogeja, jonne haluaisi tunnustuksen lähettää. Lisäksi tämäkin tunnustus lienee kiertäneen jo suurimman osan blogeista. Haluaisin antaa sen oikeastaan kaikille, joiden blogeissa olen käynyt! On niin mielenkiintoista seurata blogejanne ja tietysti lukea asioita teistä! 

Tunnustus lähtee nyt tällä kertaa seuraaviin blogeihin:

Bambula
Imetysnukkehuutokauppa

Ja ne asiat... On varmaankin pakko siirtää niiden kirjoittaminen myöhempään ajankohtaan, sillä nyt on mentävä lasten kanssa arjen puuhiin! Voipi olla, että kirjoittelen ne tähän samaan postaukseen vielä myöhemmin! :) 

14 kommenttia:

 1. Voi, kiitos kovasti! ♥ Tartun siihen heti kun ehdin kunnolla :) Aivan ihana takki ja mielestäni tuo ommeltu lintu on aivan ihana kontrasti tuolle virkatulle pinnalle! Todella onnistunut :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos lämpimästä ajatuksesta. <3

  Niin upea tuo takki, voih!!!

  VastaaPoista
 3. ja hups, aivan unohtui kommentoida ihanaa villatakkia! Mahtava tuo tipunen. Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Tosi herkullinen takki, tipunen on ihana söpöys muuten rokkaavassa takissa! Kiitos minunkin puolestani tunnustuksesta :)

  VastaaPoista
 5. Ihan superihana takki, onneksi olkoon hienosta saavutuksesta! Ja KIITOS ihana tunnustuksesta! ♡

  VastaaPoista
 6. Sä teit sen taas! Ihana villatakki. Mitkä värit, nam!

  VastaaPoista
 7. Mulla olis blogissani sama tunnustus sulle. :)

  VastaaPoista
 8. Ihana NorppaStiina, kiitos! :)

  VastaaPoista
 9. Lisää tunnustuksia pukkaa, käy katsomassa Hääräämössä. Ei mitään painetta, halusin vain antaa "virallisen" kehun ihanalle blogillesi.

  VastaaPoista
 10. Voi kiitos Laura!!! <3 Ilahduttaa!

  VastaaPoista
 11. Suloinen villatakki <3. Ja aivan ihana uusi blogituttavuus! Klikkaan itseni oikopäätä lukijaksi :)

  VastaaPoista
 12. Onnea tunnustuksesta ja kyllä blogisi onkin ihana!

  VastaaPoista
 13. Aivan ihana villatakki! Mulla vaihtui pienen neuletakin suunnittelun aikana puikot virkkuukoukkuun kun näin tämän tekeleen :)

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)