sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Ilmapalloja


Mainitsin viime postauksessani tehneeni ensimmäisen vaatekappaleen vielä masussa asustavalle pikkuisellemme. Olemme siinä käsityksessä, että kolmas prinsessa olisi meille tulossa, joten mekkoa sitten uskalsin väsäillä (kuvissa napinreiät ja napit vielä ompelematta). Tässäpä kyseinen tuotos kaikessa yksinkertaisuudessaan: 
A p L o - L I I V A R I 
koossa 62. Tummaa pinkkiä ja vihreää. Olin kahden vaiheilla valita vihreän sijasta oranssia, mutta tulevaisuudessa voisin pinkki-oranssia yhdistelmää käyttää - minusta se on tosi kaunis yhdistelmä! Applikointi ei onnistunut sommittelunsa puolesta, sillä tulin sulloneeksi ainakin parin ilmapallon verran liikaa palloja liivariin ja nauhatkin häiritsevät liiallisen paksuutensa vuoksi ainakin omaa silmääni. Harmittaa vähän, mutta taidan jatkaa samalla teemalla vielä, kunhan aikaa löytyy ;) Onneksi virheistään voi aina oppia! Ja onhan muuten ihana ommella jotain näin pientä <3 

18 kommenttia:

 1. Ihana <3 ja tervetuloa tytölle ;)

  VastaaPoista
 2. IHANA! Multa on menny totaalisen ohi ilmoitus tulokkaasta! ONNEA aivan tuhannesti!! ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
 3. Ihana mekko! Mun mielestä ilmapallojen limittäinen sommittelu sopii hyvin teemaan. Nyt pallot muodostavat pinnan, mutta mun mielestä etukappale ei näytä liian täydeltä. Varmaan toimisi myös vähemmällä pallomäärällä, jolloin yksittäiset pallot varmaan pääsisivät enemmän oikeuksiinsa. Ilmapallojen narut ei näytä musta liian paksuilta, kiva kun ne erottuvat hyvin, niissä on kauniita linjoja. Tykkään. :)

  Jatka ihmeessä samalla teemalla. On mielenkiintoista seurata sun kuvioiden käyttöä eri väreissä ja kuoseissa.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana! Ja onnittelut tulevasta pikkutytöstä :)

  VastaaPoista
 5. noh, jos pari palloa olisi jättänyt pois niin se olisi ollut parempi mutta noinkin on hyvä.

  VastaaPoista
 6. Voi miten älyttömän suloinen ja silti raikas.

  VastaaPoista
 7. Ei ole yhtään liikaa palloja ja narutkin ovat hyvät:) Kaikenkaikkiaan hieno mekko. Itselläkin on ollut mielessä ilmapallojen applikointi, kiva nähdä valmiina toteutuksena.

  VastaaPoista
 8. mä tykkään tästä just tällasena kun tää on - suloinen!

  VastaaPoista
 9. Voi kun yllätyin iloisesti, miten moni teistä on tänne on jaksanut kommentoida! Kiitos kaikille teille ihanille kivoista kommenteistanne! <3 Sitä on niin kriittinen sommittelun, värien jne suhteen. Mihinkäs sitä lahkeistaan pääsisi! Opit ovat iskostuneet tiukasti mieleen ja silmään opiskeluajoilta ;) Jatkan teemaa! :)

  VastaaPoista
 10. Blogissani on sinulle tunnustus! :)

  VastaaPoista
 11. Onpas ihana mekko. Vihreä ja pinkki sopivat yhteen niin mahtavasti! Blogissani on sinulle tunnustus!

  VastaaPoista
 12. Kiitos Mia ja PikkuHoo! <3 Ihana!

  VastaaPoista
 13. Voi miten ihana tuo on! Tekisi niin mieli tehdä jotain samantapaista omille, mut enhän mä enää huomenna muista koko ideaa. :D

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)