lauantai 9. heinäkuuta 2011

Sekalainen seurakunta
Kesä saa aivan ilmeisesti minut näkemään raitoja, joten raitakimara saa vielä jatkua :) Tällainen raitamekko syntyi kuopukselle eilen. Olisin halunnut apilanlehdet kunkin erivärisistä raitatrikoista (keltainen, punainen/pinkkki, sininen, vihreä), mutta koska kangasvarastoista ei sellaisia löytynyt eikä kärsivällisyyteni riittänyt odottamaan niide hankkimista, sai apilasta tulla kelta-valkoinen. Resorit pääntiellä ja hihansuissa ovat violetit. Teen varmasti vielä toisen version noilla haluamani värisillä lehdillä! Myös pohjaraidoitus voisi olla hauska jonkin värisenä.


Perusjuttuja on tullut tehtyä kesätarpeisiin. "Mopomekko" kuopukselle keltaisesta konejerseystä pinkein resorein. Neiti tykkää kovasti tällä hetkellä nukkekodista SEKÄ autoista :D, joten mieluinen on tämä mekko mopoineen ja autoineen. Kukkasetti ohuista kukka- ja pilkkupuuvilloista esikoiselle, joka ei nykyään suostu laittamaan lähes mitään muuta päälleen kuin... PINKKIÄ. 


Ja pieni vilautus keskeneräisestä :) Retroa ruosteenoranssilla velourilla kierrätyspuuvillalla höystettynä. Vielä ei ole tiedossa, kenelle tämä tulee. Kenties lahjaksi tai sitten tuonne verkkokaupan puolelle :)

Täällä on tällä hetkellä Suomen korkeimmat lämpöasteet! Kyllä kelpaa (juottaa lapsia hiki hatussa, jotteivät saa lämpöhalvausta)! On tämä ihanaa, ihan oikeasti :)

4 kommenttia:

 1. Ensimmäinen on aivan ihana! Ja muutkin on kyllä kivoja, mutta koska raidat ja varsinkin musta-keltainen-valkoinen on parasta, on se mulle ykkönen :D

  VastaaPoista
 2. Ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi ja ihanuuksia se on täynnä. :) Ensimmäinen raitamekko on varsin hurmaava!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Aeno ja Jenkku :) minustakin tuo eka on kiva, ja sitä on tehtävä esikoisellekin pitkähihaisena!

  VastaaPoista
 4. Ja kiva, Jenkku, ettää eksyit blogiini! Toivottavasti viihdyt!

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)