keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Kukkakori-mekko


Olen ihastellut Kinuskikissan herkullisen näköisiä taideteoksia useammin kuin muistan, ja erityisesti tämä upeus on jäänyt mieleeni. Ihan oikeasti, miten tuollaista hentoaisi syödä?! Ajattelin kokeilla omaa versiotani applikoiden. Tällainen siitä sitten tuli. 

Kukkakori-mekkonen.
Odotukseni onnistumisen suhteen olivat ilmeisesti liian korkealla, enkä ole läheskään tyytyväinen - minua häiritsee liiankin moni seikka lopputuloksessa. Sommittelu, mekon muoto, Kori-tasku sekä helmaresori (en olisi halunnut viimeistä ollenkaan mutta kankaan nafti pituus sekä sommittelun epäonnistuminen pakottivat sen laittamaan) - muutamia mainitakseni. Harmitus on niin suuri, että en jaksa heti aloittaa korjaus-muokkaus -operaatiota, vaan annan nyt mekkosen olla. Onhan tuo pitkähihainenkin (kun en raaskinut lyhyillä hihoilla tehdä, jotta käyttää voisi mahdollisimman paljon). Syksymmällä palannen sitten muokkauksiin - jos silloinkaan enää viitsin vaivautua. 

Kamala työ ainakin minun mielestäni, ja sitten harmittaa, kun ei tulekaan visioiden mukainen. Mutta kyllä tuota nyt pitää voi, enkä valita tämän enempää. Ehkä se häirinnee eniten juuri omaa silmää, omat suunnitelmani kun eivät tässä(kään) toteutuneet täysin :) 

Vihreä interlocktrikoo, resori sekä Kori-taskun ruskea velour metsolasta, applikointivelourit jämäpaloja. Korin tikkasin koristeompeleella kauttaaltaan tavoitellessani korimateriaalin tuntua.

Onneksi esikoinen sentään (minulle hieman yllätyksenäkin, väri kun on muuta kuin pinkki,) piti mekosta ideana ja ilmeisesti toteutuksenakin, ja saahan tuohon Kori-taskuun kaikenlaista kivaa piiloon! Ihanaa, että käyttäjä tykkää - ja kun kyse on vielä huomattavan kriittisen silmän omaavasta käyttäjästä, olen oikeastaan hyvilläni siitä, että tein mekkosen kaikesta huolimatta :)

Tervetuloa vielä, te uudet ihanat lukijani!!!

15 kommenttia:

 1. No nyt kuule rinta rottingille! Aivan mahtava applikointi!!!!

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttää ainakin minun silmääni!

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanasti sanottu, Ilona <3

  Ja kiitos, Manda :)

  Ilmeisesti ei pitäisi olla niin kriittinen - mutta omille töilleen sitä vaan tuppaa olemaan ;)

  VastaaPoista
 4. Minustakin tuntui oudolta lukea moitteitasi näin hienosti onnistuneen työn äärellä!

  VastaaPoista
 5. voi että, no onpa kiva kuulla että tykkäätte :) AnniP, mun ilmeisesti täytyy alkaa katsoa mekkoa jotenkin ihan eri kulmasta! kiitos ihanista palautteista <3

  VastaaPoista
 6. No onpa upea mekko, kova työ ja kaunis lopputulos, värit niin syötävän makeat!!!

  VastaaPoista
 7. niin se on aina. itsellä on päässä joku kuva ja sitten kun se ei ihan toteudukaan niin ottaa kupoliin monen tunnin näprääminen..

  minusta idea on hieno, toteutus on hieno ja jos käyttäjäkin tykkää niin se oli siinä ;)

  VastaaPoista
 8. Aivan upea! Kyllä varmaan oli kova homma.

  VastaaPoista
 9. Ihanat ihmiset <3

  Ja Unikuu, niin se on, kyllä se vaan on turkasen vaikea päästää irti siitä, mitä oli itse visioinut :)

  VastaaPoista
 10. Ei tuossa mikään ainakaan mun silmää häiritse, päin vastoin, noita ihania kukkia katselee oikein ilokseen ja idea on ihanan raikas ja erilainen mitä yleensä nähdään lastenvaatteisiin aplokoituna. =)

  VastaaPoista
 11. Aivan upea! Ja mikä homma tuossa on ollut! Ole vaan ylpeä, tuo on mahtava! Omille ompeluksilleen sitä on usein ihan liian kriittinen!

  VastaaPoista
 12. Todellakin, aivan ihanan raikas kukkamekkonen! Mutta niin tuttu tuo suuri harmistus, kun vaate ei ole sellainen kuin kuvittelee. Se menee yleensä ajan kanssa ohi ja harmin aiheet unohtuu... :)

  VastaaPoista
 13. Ompa ihana! Niin raikkaat värit ja upea toteutus! Kyllä tuollaisesta mekosta saa olla ylpeä :)

  VastaaPoista
 14. Oho, olen lähes sanaton :O
  Omat applikoinnit vasta harjoitteluvaiheessa joten tuo näyttää jo jokseenkin utopialta :D
  Kaikenkaikkiaan ihania töitä sinulla!

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)