perjantai 1. elokuuta 2014

Vihreitä


Meillä aloitetaan muutaman päivän kuluttua ekaluokka, eikä viskarikaan mikään pikkujuttu ole. Vihreinä siis syksy aloitetaan meillä ;) Noshin uutuuksista* valmistui ekaluokkalaiselle trendikäs kameramekko ja viskarille vekkuli vetskaritunika.Yksinkertaisuudessaan mekosta tuli minusta ihana. Syksyllä alle tummaa pitkähihaista ja -lahkeista esimerkiksi Noshin grafiitinvärisestä jerseystä! Lisäksi visioin taskuja etukappaleelle, mutta aika ja matsku olivat rajalliset. Mukavan yksityiskohdan olisi voinut tehdä eteen laittamalla kuminauhakujaan tummat kiristysnauhat. Mutta "cooli" on näinkin! Kaava mekkoon on oma.


Vetskaritunikan juju on tietysti vino vetoketju ja tasku. Huppu olisi ollut kiva, mutta materiaalia ei riittänyt ihan huppuun saakka. Trendikkäästi takahelma on pidempi ja pyöristetty, sekä hihat ylipitkät. Tunika on kapeahkon laatikkopaidan mallinen. Kaava on tässäkin oma. 

Kumpikin tyttö on tyytyväinen saamaansa vaatteeseen, vaikka aluksi heillä väriin olikin totuttelemista :) Kaunis, hieman murrettu, kylmähkö vihreä.

*Blogiyhteistyö.

7 kommenttia:

 1. Aivan ihania vaatteita ja vieläpä niin kauniit kuvat!!

  VastaaPoista
 2. Voi miten kivat vaatteet, varsinkin tuo vetskaritunika! <3

  VastaaPoista
 3. Olet sinä tälläkin saralla varsin luova ihminen. Mahtavat nuo vaatteet, kumpikin. Ei ne muuta kaipaa, kun pitoa päällään.

  VastaaPoista
 4. Oih! Niin makeita! Mahtavia vaatteita! Onnea uusiin haasteisiin lapsille. :)

  VastaaPoista
 5. Oi! Ootpas taitava! Etenkin tuon vetskaritunikan leikkaus viehättää :)

  VastaaPoista
 6. Vihree väri on kyllä ihanan raikas! Meilläkin saattais tytöt tosin hetken aprikoida. Äiti ei vaan jaksa et kaiken pitäis olla pinkkii ;)

  VastaaPoista
 7. Makeita vaatteita ja kivoilla jujuilla. Tykkään!

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)