torstai 19. joulukuuta 2013

KUUSI -mekko-leggari-haalari
Iki-ihana Verson Puoti teki suunnittelemani Kuuset kankaaksi :) Heti saatuani kangasta käsiini, oli siitä tehtävä mekko-leggings-haalariyhdistelmä. Muuta sopivaa resoria ei tällä hetkellä ollut omissa varastoissani, kuin mustaa. Suunnittelin alunperin laittavani mm. marjapuuron, leijonankeltaisen, valkoisen tai vihreän resorin lahkeisiin ja kanttauksiin. Vähän nyt on reilummasti poikamainen kokonaisuus päällä tuolla mustalla resorilla tehtynä, mutta kun kerran kantaja on niin päästä pottuvarpaan kärkeen tyttöneiti, niin ei haittaa ;) Kuusi-kangasta voit ostaa täältä, klik!

Off topic: Kuvaukset menivät siihen asti mukavasti, kunnes äiti meni laittamaan imurin päälle. Se meinasi hieman vetää suupieliä alaspäin, kun desibelit nousivat vähän turhan korkeiksi ;)

5 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä kiva kuosi! Onnittelut siitä! Tästä saisi tehtyä vaikka mitä ihanaa, kuten juuri tuollaisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, Emmi! sinullakin on tullut ihanuuksia kuoseja, kuten vaikkapa se Käpysen timantti - sitä oli itsellenikin hankittava :)

   Poista
 2. Hei, jaatko animator nuken jumpsuit kaava ilman että on fb-ryhmän jäsen? Ompelisin mielellään tyttöjeni nukeille. Terv. Christina

  VastaaPoista
 3. Kiva kuosi, harmi kun ei ehtinyt myyntiin ennen joulua.

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)