torstai 28. marraskuuta 2013

J niinkuin...


...no, varmaankin on turhaa edes lausua, mikä on kohta ovella! Vaikka oman ja perheemme joulun rakennamme mielellämme muiden arvojen kuin materialismin ympärille, on lahjoja aivan ihana antaa (ja pikkuisen myös saadakin ;) ). Erityisen ihanaa niitä on antaa tietysti omille lapsille sekä kummilapsille. Lekmer-verkkokaupasta tarjottiin pientä avustusta pukinkonttiin, ja alle kokosin muutamia lahjatoiveita perheemme tytöille heidän laajasta valikoimastaan. (Tiesittehän, että perheessämme on kirkkaasti naisvalta: neljä tyttöä, minä sekä vielä kaksi tyttökoiraa - ja yksi Mies <3 :D )
Valmistajat/tuotemerkit Micki, Littlephant, Färg&Form, Brio.
Kyllä vaan on minusta noille pienemmille ihana valita lahjoja, kun voi vielä niin paljon päättää, minkä tyylistä hankkii. Ihanan selkeää ja nostalgistakin löytyisi pikkutytöille. Ensimmäinen idolini lapsena oli Peppi, kuten varmasti niin monen muunkin ikäluokkani edustajan!

Valmistajat/tuotemerkit Stiga, Färg&Form, Alga learning, Micki, Lego, Sorgenfresser, Peliko.
Isommille tytöilleni valitsisin muun muassa tällaisia lahjoja. Muotinukke- ja prinsessa-aiheet jätin tietoisesti kollaasista pois, sillä ne ovat omasta mielestäni jo niin nähdyt (vaikkakin varmasti johonkin pakettiin sellaisetkin tulee kääräistyä niiden runsaudesta huolimatta, koska niitä kuitenkin toivotaan).

Valmistajat/tuotemerkit Lego, Färg&Form, Wildflower, Pumpkin, Littlephant, Blafre.
Ja (siitä materialismista puheen ollen,) olihan se koottava omakin lahjatoivekollaasi ;) Vaikka en Star Wars -fani olekaan, tuollainen herätyskello voisi ihan helposti muuttaa meille asumaan. Ja nuo seinäkoukut, ja hoitolaukku, ja robottitermoskannu, ja ja ja... (Minulla on muuten sen verran pieni jalka, että lasten kengistä joudun itselleni etsimään tallustimet.)Ensimmäiset joulupaperitkin tuli viikonlopun aikana ostettua. Paketointi on muuten vieläkin astetta mukavampaa, kun saa tuunata paperit itse. Näistä paketeista tuli aikas kivoja, vai mitä tykkäätte?

1 kommentti:

  1. Vau mitä paketteja olet tuunannut. Minä aina haaveilen tekeväni upeita paketteja, mutta loppujen lopuksi aika ei riitä kuin vain kääräisemään lahjan paperin sisään joten kuten ja sutaisemaan nimen päälle :D

    VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)