sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Palikkatorni


Tässä vielä samaan syssyyn toinen graafinen kuosi viime keväältä. Raportti on iso, ja oikealla oleva kuva aika huono kertomaan totuutta noiden palikoiden sijoittelusta. Eivät ole noin riveissä vaan aikasta epäsymmetrisesti sommitellut. Värejä en ole ehtinyt tehdä uusia vielä. Lisään joku päivä muutaman värin. Millaisia väri- ja parannusehdotuksia olisi tähän? :) Kuulisin mielelläni!EDIT: Tässä pari syksyistä värivaihtoehtoa Palikkatorniin. Haastan vähän uudenlaisilla sävyillä ja väriyhdistelmillä teitä ;)

2 kommenttia:

  1. Minä voisin tykätä tästä ihan reilusti perusväreissä. pohja esim. sininen ja palikat iloisissa väreissä:)

    VastaaPoista
  2. Minä taas hinkuisin jotain esimerkin tapaista murrettua sävymaailmaa. Ja tykkään noista kuvioiden kokoeroistakin, tulee perspektiiviä. Mutta koska koen tämän lastenvaatekuosina, näkisin, ettei isompi kuvio saisi olla juuri 15 cm korkeampi, koska muuten se ei pääse kunnolla oikeuksiinsa pienissä vaatteissa. Itse katselen siis kuoseja nyt 80-kokoisia vaatteita käyttävän mieshenkilön hoviompelijan näkökulmasta.

    Tykkään yleisesti ottaenkin kuoseistasi. Neropatteja tilasin heti aamulla kun se kauppaan ilmestyi. Sulla on kiva kädenjälki!

    VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)