lauantai 9. helmikuuta 2013

Peacock-mekko ja vanhasta uutta
Koska olen jonkin verran tykästynyt myös omiin vaatteisiin sekä yhtä lailla ihaniin kuoseihin, oli tästä metsolan ihanasta velourista tehtävä itselleni mekko. Tämä on jo kauan aikaa odottanut kuvaamista, vaikka onkin ollut ahkerassa käytössä. Tai ehkä juuri siksi onkin odottanut. Kuminauha rinnan alla, helman leikkasin vähän kellomaiseksi, jotta laskeutuu kauniimmin. Mekko on polviin saakka pitkä ja vähän turhan pitkä omaan makuuni (ja pituudelleni), joten ajattelin lyhentää sen tulevaisuudessa tunikamittaan, puolireiteen. Hihansuut leikkasin pussittaviksi ja tein kuminauhakujan. Hihat on aina kiva vetää vähän kasaan käsivarteen :)Vaatekaappi pullisteli vanhoja rikkinäisiä ja jollakin kummalla tavalla kutistuneita farkkuja, joten ne oli saatava pois tieltä. Kaikille neideille syntyi niistä pikasurautuksena suikalefarkkuhamoset, mutta pienimmän hamonen jäi kuvaamatta neidin ollessa päiväunilla. Pienimmän hamosessa on myös yksityiskohtia taskuista.Niin, ja alkuviikosta perheemme sai uuden jäsenen.
Me kaikki ollaan ihan in Love!

6 kommenttia:

 1. Onpa kaunis tunika!!! Ja suikalehameet ovat söpöt, onnea myös uudelle soittimelle!

  VastaaPoista
 2. voi kuinka kaunis mekko! taisinpa juuri keksiä millaiset hihat teen omaani - kiitos vinkistä! mä oon jotenkin nii jämähtänny resoreihin...
  nuo hameet on myös söpöjä!

  VastaaPoista
 3. Kaunis mekko! Tuo kuosi on tosi tyylikäs.

  VastaaPoista
 4. Sinun mekkosi on todella kaunis! Näyttää kauniilta ja on varmasti mukava, en ihmettele, että on osoittautunut hyväksi ompelukseksi. :)

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis mekko-tunika ja söpöt hamoset!

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)