torstai 1. syyskuuta 2011

FaRkKuJa SyKsYyN!
Tilausfarkkuja kolmet :) Re-made -tuotteistani on kyse, eli kaikki farkuissa kierrätettyä paitsi resorit ja langat. Tosin keskimmäisten prinsessaversioiden tehostepuuvilla on uutta, mutta kaikki muu kierrätettyä. Jos nyt vähän verkkokauppaani sallitte mun mainostaa, niin näitä housuja on nyt saatavilla myös sammariversiona :) Se näissä on muun muassa kivaa, että tulee niin eri näköisiä juttuja pienellä muutoksilla. Toivottavasti en kyllästytä teitä ihan totaalisesti näillä iänikuisilla samanmoisilla postauksillani! 

6 kommenttia:

 1. Tosi hienoja, nääkin:) ja ihnat pipomme bongasin myös vasta, ovat mahtavat ja erittäin käytetyt & pidetyt:D Kiitos niistä ja viimeisestä!

  VastaaPoista
 2. Miten näihin vois kyllästyä? Ovat niin kivoja ja kuten sanoit pienillä jutuilla saa niin eri näköisiä.

  VastaaPoista
 3. hei!! onko nää äitiltä saatuja farkkuja? näyttää todella hyvältä :D

  VastaaPoista
 4. Hei kaikki, kiitokset kommenteistanne!

  Nunu: Ihanaa kuulla, ettette ole kyllästyneet! Uskallan siis vastaisuudessakin postailla samannimisistä vaatteista :)

  Marjolle: nämä materiaalit on ostettu kaikki erikseen kirppareilta ja ovat kierrätetyt :) Hyötysuhde on tosin aika huono: yksistä farkuista tulee yhdet farkut ja hyvät farkut ovat todella hakusessa (farkun pehmeys, malli/farkun koko, haluttu tumma sävy, sopiva jousto). Helpommalla (ja jopa halvemmalla) pääsisin huomattavasti, jos ostaisin kangaskaupasta kilofarkkua... :)

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)