maanantai 4. huhtikuuta 2011

Mäyrätunika
Oli sitten pakottava tarve kokeilla ommella jotain omalla kuosilla itse painamastani puuvillasta ;) Sen verran tästä innostani on mainittava, että nämä ovat ensimmäiset valottamani seulat ikinä ja sabluunapainantaa kummempia kankaanpainomenetelmiä en ole tähän mennessä kokeillut, joten lapsenomainen intoni sallittakoon, vai mitä ;) Kuten kuvasta saattaa huomata, kuviot menevät miten sattuu. Kyseinen turkoosi kangas olikin ensimmäinen painamani kangas ja kuvion kohdistus oli vielä ihan hakusessa (enkä sano etteikö olisi edelleen). En vielä raaskinut leikata onnistuneempia kankaita vaan tein koeompeluksen tällaisesta enemmän virheellisestä.

Tämän Mäyrä-tunikapaidan kanssa suunnittelin alaosaksi haaremihousuja tai lahkeista rypytettyjä legginsejä ja tunikan päälle jotain boheemia neuletakkia. Mihin te yhdistäisitte tällaisen tunikan? Vähän mietin, tykkäänkö tunikan mallista mäyräkuosin kanssa ja sainko valittua edes kanttausten väriä onnistuneesti. Tuollainen se nyt kuitenkin on - liekö onnistunut vai susi, sen aika näyttää kun silmä tottuu.  Hihansuut ja helmakanttaus ovat resoria, pääntien kanttaus normivinonauhaa. Tuollaisia ihastuttavia tassunappeja löysin aikaa sitten muistaakseni Löytö-Palasta ja tähän sellainen sopi mielestäni paremmin kuin hyvin, vaikkei kyseessä mäyrän tassu olekaan :) 

16 kommenttia:

 1. Mä ihastuin tähän heti!!!
  Ihana kuosi ja mahtavat värit.
  Mustat legginssit, jois on sivuilal sellaise rypytykset, vois olla tosi ihanat ton kanssa! :)

  Mun pitäs kans harjotella tuota seulal painamista ja voi kun joskus pääsis kokeilemaan tuota valotusta :), nyt mennään perinteisellä leikkaa sabluuna (ja menetä hermo tuhat kertaa) tyylillä :D

  VastaaPoista
 2. voi kun ilahduin teidän kommenteista! ihanaa jos tykkäätte! tärkeitä mielipiteitä, kun jotenkin on itse liian lähellä oman kuosin, ja painamisen, ja ompelun vuoksi :)

  VastaaPoista
 3. Ihana, kiva kuosi ja hieno tunika (minun mielestä upea että kädenjälki painautuksessa näkyy pikkaisen). Pinkit tai mustat legginsit minä laittaisin (ei ole vielä tykästynyt haaremihousuihiin...)

  VastaaPoista
 4. Just ihana kangas, kädenjäljen PITÄÄ todellakin näkyä! Se jos mikä on parasta :) Ja tosiaankin ihana tunika, ei ollenkaan epäonnistunut :)

  VastaaPoista
 5. Säpäkkä väriyhdistelmä pinkin ja turkoosin liitto. Alaosaksi mustaa tai pinkkiä, legginsit joissa on joku juju vaikka rypytys ja nappirivi tunikan värejä mukaillen!

  VastaaPoista
 6. Aivan iiiiihana! Tykkään väreistä (ainakin omalla näytöllä näyttää hyvälle) ja varsinkin tuosta mäyräkuosista. Voisin ostaakin tätä jos joku vain möisi :D Tai sitten vaikka valmiin tunikan koossa 116... Ja haaremihousujen kanssa, ai ai kun kuulostaa hyvälle.

  VastaaPoista
 7. Ihanan pirtsakka yhdistelmä! Haaremihousut vois olla hauskat tai sitten mustat leggarit. Tosi ihana!

  VastaaPoista
 8. Ihania kankaita sie painat, tämä on ehdottomasti suosikkini ja tilaisin nimenomaan petroolina jos myyntiin tulee (toivotaan!).

  VastaaPoista
 9. Upea kuosi ja tosi hyvän värinen, tykkään :)

  VastaaPoista
 10. Voi kun nuo myyrät on suloisia!

  Itse laittaisin tähän mustat leggarit alle niillä rypytyksillä ja miksei myös napeilla (Ottobrellä oli joku tollanen yhdistelmä?) ja mustan paidan ton alle (jos on tarvetta, meillä kun on ihan mahoton kuumalotta mein tyttö...)

  VastaaPoista
 11. Tosi kaunis!! Yhdistäisin mustat tai kanttaustenpinkit leggarit alaosaksi. Haaremeista en ole itse vielä oppinut pitämään. ;)

  VastaaPoista
 12. Tosi söpö paita: ). Minusta ehkä mustat legginsit tai haaremihousut noitten kanssa?

  VastaaPoista
 13. Tää on mahtava! Kuosikin on kovasti mieleeni.

  Oletko kokeillut painaa kohdekulman kanssa? Sen avulla saat kohdistettua kuvioita paremmin, joskin on mun mielestä kamalan hidasta. Toinen helpottava konsti on tehdä merkit kankaaseen esim. maalarinteipillä.

  Mun mielestä itse tehdyn jälki saakin näkyä, eikä sitä lapsen päällä huomaa, onko joku kuvio millin tai viisi vinossa.

  VastaaPoista
 14. Kiitos kaikista ihanista kommenteistanne <3

  Joo, Sannu - käytin maalarinteippiä merkitsemisessä. Tää oli vaan tosiaan eka koskaan seulalla painamani kangas ja siksi noin "virheellinen" ;) jälkimmäiset alkoi kohdistumaan huomattavasti paremmin. toki niissäkin jotain mokia tuli - ilmeisesti oli liian KIIIIIIIRE ;)

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)