maanantai 7. maaliskuuta 2011

Capreja, tunika ja housutEilen syntyi joustofroteesta caprimittaisia housuja resorilahkeensuilla ja -vyötäröllä. Yksinkertaiset aurinko- ja kukka-applikaatiot velouria. Puna-keltainen joustis metsolan, ruskea-kelta-vanilja Kotimäen puodin. Ompelin myös puuvillatunikan ja täyspitkät, simppelin rennot puuvillahousut, mutta tunika hieman kesken ja housuista en vielä ehtinyt ottaa kuvia.

Tervetuloa uusille lukijoille, hauskaa että löysitte tänne! Ja muistakaa arvonta, jos ette vielä ole huomanneet ja osallistuneet :)
Edit: Tässä mainitsemani housut ja tunika. Ompelin kuminauharypytykset tunikan sivuille. Resorihihansuut ja -pääntie. Housuissa samaten resorilahkeensuut sekä -vyötärö. Jos joku miettii, miksi suosin niin paljon resorien käyttöä, on vastaukseni: HELPPOUS. Eikä oikeastaan tekemisen puolesta, vaan käytössä. On niin mukavaa, että pieni lapsi voi itsekin pukea housut tai paidan päälle ilman aikuisen napitusta tai vetoketjun vetämistä. Ja kuminauhakujan vaihtoehtona resori on minusta myös hauskan näköinen :)

8 kommenttia:

 1. Voi miten ihania ja värikkäitä pöksyjä kesäksi! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania capripöksyjä :) Noita pitäisi kohta itsekin alkaa tekemään.

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat! Resorit housuissa ovat kyllä tosi kätevät, pitää olla aika napakas resori (tai riittävän pitkä resori-osa), minulla pikkaisen pesuissa löystyy, olen laittanut vielä leveän kuminauhan resorin sisään!!!

  VastaaPoista
 4. Ihanat caprit. Tulee niin kesä mieleen :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania! Tykkään niin noista auringoista!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista :) Tuntuu kivalta että tykkäätte! Kesäpäiviä odotellessa tulee tehtyä tällaisia <3 (ja verkkokaupan avautumista...)

  VastaaPoista
 7. Mä kävin juuri eilen ekaa kertaa täällä blogissasi, siis sulle myös uusi lukija :) Tykkään paljon tekeleistäsi, varsinkin just toi kukka/aurinko aplikaatio kolahti.

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)