tiistai 11. tammikuuta 2011

Äiskän hame
...eli jotain ihan muuta tällä kertaa. Melkei design on ihan huippu suunnittelijoiden yritys, käykääpäs vaikka kurkkimassa nettisivujaan! Tämä mun oma versioni kalpenee mennen tullen heidän upeiden luomustensa rinnalla, mutta tämä onkin vain mun oma räpellykseni itselleni. Kaikki jotka minut tuntevat, tietävät minun olevan hameiden suurkuluttaja, joten pakkohan tällaisen hauskan idean toteuttamista oli kokeilla, kun Pelastusarmeijan myymälässä hauskat housut sattuivat kohdalle. Tämä hame on siis tehty housuista, jotka on käännetty ylösalaisin ja valmiissa hameessa housun vyötärö onkin polvissa :)

Itse ompelin vyötärön simppelisti resorista ja muistelen, että Melkei designilla taisi olla myös resorivyötärö. Housut, joista hameeni on tehty, olivat Vero Modan housut ja tähän tarkoitukseen ehkä vähän turhan naftit leveydeltään. Isoista miesten housuista olisi tullut varmaan paljon kivempi, vähän enemmän pussimainen. Tämä oma versioni on kävellessäkin siis tosi sipsutusmallia, mutta hieman tilannetta seivaa vetoketjusepalus edessä, jos oikein kiirus tulee ;D Jos haluatte erottua massasta ja tehdä sen vielä pilke silmäkulmassa, niin Melkei design on oikea paikka! Kaikki pisteet suunnittelijoille, toivottavasti menestyvät upeilla ideoillaan :) Vaikka en itse kaikkia heidän vaatteistaan tyylillisesti osaisi käyttää, niin Mii laik ;)

Edit: Suunnittelen täällä jo vastaavalla periaatteella itselleni mm. lyhyempää versiota ja farkkuversiota ja ties mitä... <3

9 kommenttia:

 1. Kiitti Sani :) tykkään itsekin, käyttäjäkuvaa en vaan saanu oikein itsestäni otettua peilin kautta, vääristää ihan hassusti :D Palkintotoive kuulostaa hauskalta, onpas kiva päästä ompelemaan sellaista :) mulla itse asiassa onkin hirvisiluetti jo valmiina aiemmista suunnitelmistani :)

  VastaaPoista
 2. hei! mukava blogi, päädyin jotain linkkejä pitkin :) kirjava pohja tekstin alla tuntui vähän ikävältä. Tai sitten mun omat silmät harittaa o_e =D

  VastaaPoista
 3. Kiitos palautteesta, anonyymi! Olen saanut kerran aiemminkin vastaavanlaisen palautteen. Yritin vaihtaa taustaa vähemmän läpikuultavaksi muttei onnistunut ja sen verran visualisti kun olen, niin en halunnut täysin läpinäkymätöntä ;) Vaihdan ulkoasun kokonaan uusiksi, niin onpahan helpompi kaikille lukea! Kiva kun "eksyit" tänne!

  VastaaPoista
 4. Voi miten hauska! Ihan mahtava idea! Varmasti koukuttavaa puuhaa... :)

  VastaaPoista
 5. kiitos NorppaStiina :) on kyllä, todellakin, koukuttavaa! ;)

  VastaaPoista
 6. Näyttääpäs kivalta! Ihana kangas!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Katja, mustakin tää kangas oli hauska :)

  VastaaPoista
 8. En ole ommellut vaatteita itselleni yli 15 vuoteen, mutta tämä idea oli niin huippu, että täytyy tässä joku päivä käydä ostamassa kirpparilta tarkoitukseen sopivat housut ja ommella niistä hame. Kiitos vinkistä! :) Ja kiva kun vinkkasit Melkei designin sivut, olivat mielenkiintoiset.

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)