torstai 9. elokuuta 2012

Palasimme lomalta

Heinäkuu oli ja meni. Mummulakyläilyä ja synttärivalmisteluja, mansikan maistelua ja muuten vaan löhöilyäkin mahtui lomaamme. Nyt on palattu arkeen, mutta onneksi lomatunnelmat ovat edelleen mielessä. Tällä kertaa ei ompeluksia ole esiteltävänä ainuttakaan, vaikka niitäkin on kesään mahtunut. Loman jälkipuoliskosta lisää tuonnempana. Ihanaa alkusyksyä (pakkohan se on myöntää, vaikka tuntuu ettei kesää ehtinyt säiden puolesta ollakaan). Ja kiitos, kun jaksatte tätä hiljaiseloanikin ;) Miltä teistä tuntuu lähteä nyt kohti syksyä?

2 kommenttia:

  1. Pahalta, sanalla sanoen. Elän vuodenaikojen mukaan ja etsin niistä omat puolensa, mutta inhoan niin paljon talvipyöräilyä ja pimeys yltää myös mielialaan, että talvi pelottaa. Ehkä juuri siksi, kun tuntuu, ettei kesää olisi ollutkaan.

    Mutta toisaalta syksyn rutiineihin palaaminen tuntuu tosi kivalta. Kaikessa on hyvät puolensa, talvipyöräilyssäkin.

    VastaaPoista
  2. Ihania lomakuvia, on teidän lapset niin suloisia! :)
    Mä en tykkää siitä, että ilmat kylmenee, mutta yritän kuitenkin ajatella positiivisia juttuja syksystäki. Just eilen fiilistelin, että kohta voi köllötellä viltin alla sohvalla takkatulen ääressä, lukea hyviä kirjoja, juoda kuumaa teetä, kutoa, polttaa kynttilöitä ym. :D

    VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)