lauantai 25. elokuuta 2012

Autojen tuunausta sydämellä




Hei vaan, syksy saapui ja piti saada pienimmälle jotain settiä. Pikkukiisken piirtämä ihana kaupunkiautotrikoo piristyi entisestään Emo-tuotannon kangasvärillä (varmaan on jo keksitty kymmeniä kertoja, mutta ah, kun on kivaa!). Alaosaksi ompelin velourhaaremit, joihin leikkasin silitysmuovista vihreät sydämet sekä etulahkeisiin että peppuosaan. (Edit: silitysmuovia käytin aiemmin mm. täällä ja muovin tilasin taannoin täältä.) Liivimekko on todella lyhyt ja oikeastaan sitä voisikin kutsua liiviksi, sillä ryömivälle lapselle mekot ovat aivan liian epäkäytännöllisiä. Leikkasin liivin kuitenkin tyttömalliseksi, helmaa kohden leveneväksi. Housujen vyötäröresori on aivan liian löysä, joten se menee vielä purettavaksi ja saumuroitavaksi.

(Edit2: lopputrikoota en osaa enää käyttääkään tuunaamatta. Tähänhän voisi käyttää kivasti vaikkapa pinkkiä, oranssia, turkoosia, punaista, violettia... Melkein mitä vain <3)

13 kommenttia:

  1. Ihan huippu idea tuo kankaan tuunaus! Näyttää mahtavalta! :) *idea takataskuun*

    VastaaPoista
  2. Voi ei miten kiva idea!! Onko nuo väritetty tussillla vai millä? :) Antaa heti ihan eri ilmeen,tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos KiKiduu :) mulla on Emo-tuotannon kangasväriä, joka on ihan normiväriä, tosin tämä tais olla kuultavaa ja värin nimi oli Kevät. Topsylla töpsöttelin ja oli kyllä vähän liian iso, olis pitäny olla sivellin pienimpiin kohtiin et olis saanu oikeasti priimalaatua. En raaskinu omia maalaussiveltimiä sotkea kangasväriin kun väri tukkii niin helposti ainakin painoseulat jos ei oo yhtenään pesemässä :)

      Poista
  3. Onpas upeita! Itselläkin on vielä pieni pala kaupunkiautoa jäljellä, mitähän siitä saisi tehtyä samaan tapaan... Hmm. Ihana inspiraatio, kiitos. Ja housut kruunaa kaiken :)

    VastaaPoista
  4. Tuollainen värjays oli ainakin minulle ihan uus juttu joten kiitos vinkistä. Ihana setti.

    VastaaPoista
  5. Ihana setti! Ja vihreä sopii todella hienosti! :)

    VastaaPoista
  6. Tosi hienot! Mitä on tuo silitysmuovi? :)

    VastaaPoista
  7. Voi miten suloinen setti! :) mistä tuollasta silitysmuovia saa ja pysyykö se hyvin vaatteessa? :)

    VastaaPoista
  8. Tosi hieno tuunaus, vihreä näyttää ihanan raikkaalle tuossa kankaassa. =)

    VastaaPoista
  9. mahtava idea. minunkin täytyy tuota käyttää.

    ps. sullon toi sanavahvistus aika tylsä kun noi numerot ja vahvistettavat sanat sellaista sotkua ettei niistä kyllä meinaa selvää saada. helpottaisi kommentoimista jos sen vaihtaa sellaiseksi että itse (kirjoittaja) ne tarkastaa ja julkaisee..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kaikille kommenteista :)

      Rilli, silitysmuovia tilasin tanskalaisen Laralil-blogin pitäjältä. oli kallista kyllä. en tiedä mikä on oikea nimi silitys"kangas" on ilmeisesti tanskaksi. oon muutamia tehny itelleni joissa on silitysmuovia, mut en kyllä oo ehtiny montaa kertaa pestä, eli en tiedä pysyykö tiheään pestävissä enkä kyllä uskaltais ainakaan rummuttaa vaatteita joissa on tuota.

      Unikuu, kiitti ku kerroit, en oikeasti edes tienny/muistanu mulla sellaista olevan! kokeilenpa poistaa...

      Poista
  10. Ihana suloinen pieni setti! :)

    VastaaPoista
  11. vitsit ja taas löytyi uusi idea kokeiltavaksi. Kiitos . Ja on muuten hienot noi vaatteet!

    VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)