sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Hempeilläänkö?




Olen ihaillut Me and I:n naisten vaaleanroosaa geishamekkoa, mutta kokemuksesta tiedän, ettei leikkaus kyseisen firman vaatteissa täsmää minun päälläni. Oma versio piti siis saada kokeilla, ja löysinkin ihanan pehmeää ja (vähän liiankin kanssa) joka suuntaan joustavaa trikoota EK:sta. Kankaan näin heti sYksyiSeNÄ tuNiKamEKkoNa saappaiden ja sukkiksien kanssa. 

Visio ei ihan toteutunut, eikä kärsivällisyys (tai aika) riittänyt niin siistin lopputuloksen aikaansaamiseen kuin olisin halunnut. Jouduin purkamaan helmakappaleita pariin kertaan kankaan joustavuuden ja painon vuoksi, sillä helmat venyivät pidemmiksi niiden runsaudesta johtuen :) Trikoo on kuitenkin aivan ihanan tuntuista päällä, ja pehmoista molemmilta puolilta. Kankaan kudonta on collegetyyppinen, mutta materiaali on ohutta, pehmeää ja joustavaa <3 Ei kuitenkaan lirua tai viskoosimaista. 

No joo, jos ei mekko muuten mennyt ihan pilalle (ompelujäljen osalta) niin viimeistään siitä tuli vähän surkeahko ja ajatukseltaan vähintäänkin pliisu, kun menin lähmimään selkään vapaalla tikkauksella "kirjailuja" (teksti on tylsä jne). Sen kummemmin suunnittelematta tai luonnostelematta. Nooh, voihan tuon yläosan päälle vetaista vaikkapa boleron, jonkun ihanan muhkean tuubihuivin taikka shaalin... Tehty mikä tehty. Mallista tuli kuitenkin sen verran kiva omalle vartalolleni (helma on ihanan armollinen tuolle vatsan seudulle ;), että käyttöön tulee pienistä (?) kauneusvirheistä huolimatta. Nyt voi sitten hempeillä ja romantisoida kunnolla syksyn hämäryydessä ja tuulten sekä puista tippuvien lehtien keskellä!


EDIT: Edelliseen postaukseeni viitaten laitanpa vielä kuvan tuunatusta kaupunkiautotrikoosta ommellusta tupsupiposta. Pinkin valitsin tupsuun tyttöfiiliksen pohjalta ;) Musta olisi ollut liian synkkä ja vihreä puolestaan omaan makuuni liian poikamainen. 

15 kommenttia:

  1. oi ihana <3 ihan mun makuun kyllä.röyhelöä olla pitää

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä tää on täydellisesti onnistunut mekko ja näyttää ainakin kuvissa kauniilta ja ihanan romanttiselta. Kirjailusta olisin kaivannut vähän tarkempaa kuvaa :) Ilman muuta pidät hienoa mekkoasi! Äläkä oo niin kriittinen :)

    VastaaPoista
  3. Ihana mekko! Tiiätkö, mäkin ompelin itselleni mekon (liivihameen) ensimmäistä kertaa lähes 20 vuoteen! En ole vielä ottanut kuvia siitä, mutta yritän piakkoin esitellä mekon blogissani.

    VastaaPoista
  4. Tosi ihana! <3 mä voisins sitten haluta kokeilla tätäkin kaavaa, jos raaskit antaa :)

    VastaaPoista
  5. tuo kirjailuhan on juuri se piste iin päälle. AIvan ihana!!

    VastaaPoista
  6. Kirjailu oli livenä nähtynä hyvä. En muistanutkaan kysyä, miten sen teit. Sen takia ensin ajattelin että tuskin oot tehny tuota ite! -Sani

    VastaaPoista
  7. oi miten ihana tuo haalari ja pipo+tupsu. Itselläkin tarkoitus tehdä tupsupipoja syksylle :)

    VastaaPoista
  8. Mä kyllä tykkään myös tuosta kirjailusta. Mut mä nyt tykkäänkin kaikesta hempeestä. Tuo haalari ja pipo vat myös rokkaava yhdistelmä.

    VastaaPoista
  9. kiitos kaikille ihanille kommenteistanne! :)

    joo, itsekin tykkään itsellä hempeästi ja romanttisesta, eli ei siinä mitään. mutta tuo kirjailu oli jotenkin omaan silmään liian tylsä, merkitykseltään. tyylitön ja jotenkin "amatöörimäinen" (vaikka sitä varmaan olenkin :)).

    niin ja tuo haalarihan on jo keväällä tehty, löytyy huhtikuun postauksista muistaakseni. :)

    VastaaPoista
  10. Kaunis mekko tikkauksineen päivineen.

    VastaaPoista
  11. ihana, ihana, ihana!!! täydelliset hihansuut, mulle myös!!

    VastaaPoista
  12. iiiiiiiiiiihana! Toi selässä oleva kirjailu kruunaa kaiken!

    VastaaPoista
  13. Siis mitähän sä höpiset että olisi mennyt tämä ompelus pieleen?! Upeahan tuo on :) Istuu kuin valettu.

    VastaaPoista
  14. Aivan täydellisen ihana mekko! Onko kaava oma? Miten tuo vyötärökuminauhasysteemi tehdään..? Onko yhtenäinen kappale vai onko alaosa ja yläosa erilliset, ommeltu yhteen tuon kuminauhakuja kanssa..? Haluaisin kokeilla vastaavaa mutta en keksi miten tuo tehdään :)

    VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)