torstai 25. elokuuta 2011

Pipokaavan kehittelyä ja muuta sähellystä



Muutaman tilaustyön ohella olen yrittänyt kehitellä verkkokauppaani hivenen baggy-mallista velourpipon kaavaa. Kaksi versiota piposta tuli ommeltua, mutta en ollut ihan tyytyväinen vieläkään. Ja pipojenhan pitäisi olla niitä käden käänteessä -juttuja, eikö?! Taidan pistää useamman yritykseni raskaudenajan hajamielisyyden piikkiin ;) Tämä kolmas versio alkaa olla jo oikeasti kiva. Sovituspäämme olivat valitettavasti jo unten mailla, joten käyttäjäkuva on todella surkea yritys survoa pieni ilmapallo ja villasukkia pipon sisälle ja räpsiä syksyn pimeässä yössä pokkarilla jonkinlaisetkaan kuvat kasaan... Tämä pipo nimittäin lähtee huomenna ystäväni lapselle, ja sisko saa samanlaisen, violeteilla pupuilla vaan.




Liandlon pandoja on tullut tilattua omia lapsia ajatellen ja teinkin siitä näin alkuun tällaisen kerhotunikan esikoiselle. Jotain pientä piti saada puseroon ekstraa, joten ompelin valenappilistan ja siihen kaksi valkoista sydännappia. Olisin halunnut laittaa pinkin resorin ja nappilistan sijaan violetit, mutta kun en varastoistani löytänyt, oikaisin ja laitoin pinkkiä.


Tilaustöistä kun oli puhetta, tässä pieni vilautus Re-Made -farkuista. Vielä kahdet hieman erilaiset lisää (en viitsi keskeneräisiä näytellä), niin pääsevät uuteen kotiinsa!



Ja viimeinen postauksen aihe (muttei suinkaan vähäisin, ainakaan kuopuksemme mielestä) on tämä metsolan lada-kankaasta ompelemani automekko. Kuopus kun nimittäin jo parisen kuukautta sitten toivoi itselleen sinistä automekkoa, ja ostin kankaan ihan varta vasten hänen toiveitaan ajatellen. Ja kyllä on kiva ommella välillä jotain noin hauskan väristä - ihan toiveesta! Tuo punainen resori on oikeasti ihanan voimakas ja herkullinen, syvä kirkkaanpunainen. Tämän kanssa punaiset velourleggarit kun vetäistään jalkaan, niin johan kelpaa pikkuvarsana hypellä <3 (Kuopuksellamme on suloinen tapa juosta kuin pikkuinen varsa, ei tasa-askelin vaan lyhyt-pitkä -rytmillä!)

Nyt nukkumaan! Olen saanut tuta tilaustöiden tekemisen haittapuolenkin taas pitkään aikaan - niskojen jumiudesta johtuvan ankaran päänsäryn. Ja buranaa kun ei saa ottaa... Liekö parasetamoli auttaa lihasjäykkyyteen?

Anyway, ihanaa loppuviikkoa kaikille!!!



11 kommenttia:

  1. Tosi rokkaava pipo, violeteillakin pupuilla voin kuvitella että on hieno!

    Hauska automekko! Meidänkin tyttö tykkäisi varmasti :)

    Ja onnea odotukseen!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin :) ihania olet taas ommellut! Tuo niskajäykkyys ja siitä johtuva päänsärky tuttua täälläkin, ei meinaa parasetamoli siihen tepsiä :(

    VastaaPoista
  3. Ihania ompeluksia, tuo pandatunika etenkin on tosi söpö!

    VastaaPoista
  4. Voi että kuinka ihania ompeluksia!

    VastaaPoista
  5. Ootpa sä taas tehnyt paljon upeita juttuja. Tuttu tunne, että piponhan pitäisi olla niitä käden käänteessä -juttuja. Mä lähdin tekemään itselleni pipoa keväällä sillä asenteella. Yhden kokeilukappaleen tein ja huomasin, ettei se niin yksinkertaista ollutkaan, en viitsinyt kokeilla muotoa sen enempää. Hyvä kun sä jaksat tehdä kokeiluja ja kehittää. :)

    VastaaPoista
  6. Pitkästä aikaa ehdin lukemaan blogeja ja voi mitä ihanaa täältäkin löytyi. Kukkakori-mekko ja fiftarimekko esimerkiksi olivat molemmat mahtavia! :)

    VastaaPoista
  7. Ikionnellinen pupupipopäisten lasten äiti haluaa vielä kerran kiittää ihanista tuliaisista! Sovittelimme pipoja vielä illansuussa kaikessa rauhassa ja en voi todeta muuta, kuin että ovat täydelliset ♥ Reippaat mutta tyttömäiset ja oikeissa väreissä - toteutit vision niin kömpelösti kuvailin :) Oikea koko ja huoliteltu ompelujälki kruunaavat lopputuloksen. Kiitos ♥♥♥ ja hyvää vointia sinulle!

    VastaaPoista
  8. Ja täytyy vielä todeta, että suloinen oli automekkokin livenä - aivan kuten tyttökin, sekä sisarensa myös.

    Lupaan tutustua tuotteisiisi tarkemmin ajan kanssa, jo ensisilmäilyllä löytyi paljon kaunista ja kiinnostavaa.

    VastaaPoista
  9. Kiitos kaikki ihanat! Ja Miikkis <3 ihanuutta sinua! Hienoa, jos pipot sopivat tytöille! Oli niin ihana nähdä pitkästä aikaa! Täytyy ottaa uudelleen pikaisesti - esikoisemmehan kutsui teidät jo luoksemme meidän kaikkien puolesta :) Toivottavasti pääsette pian!

    VastaaPoista
  10. IHANA! Ja ihanaa, että on autoa tytölle. Ihanat värit.

    VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)