perjantai 19. elokuuta 2011

Pikku-Kaverille haalari


Parisen kuukautta sitten neitimme saivat uuden serkkupojan. Kastejuhlakin oli mutta lahjaa emme ole saaneet vieläkään aikaiseksi antaa. Muun kiireen ohella ompelin vihdoin kuukauden päivät suunnitelmissa olleen lahjan tuolle hurmaavalle tummatukkaiselle pikkumiehelle. 

Kaveri-haalari! 

Saa nähdä, lieneekö käyttökelpoinen kestopepulle - yritin kyllä miettiä selän pituuteen lisävaraa, mutta liekö sitten kuitenkin tullut liian pitkät lahkeet. Onneksi lahjeresorit pelastavat paljon ja pukua voi käyttää, vaikka puntti olisikin vähän pitkä ;) Lisäksi leikkasin olkaimiin napinsiirtovaraa, joten ehkä tuo lahjemitta takaa myös pidemmän käyttöiän... Yläosan vuoritin mustavalkoisella norsutrikoolla (ainakin aiemmin verkkokaupassamme Ihanat-tuotteiden valmistaja Sani on tehnyt samaisesta norsutrikoosta mm. puseroita - en tiedä, onko samasta trikoosta vielä mahdollista tilata Sanilta) ja pupuapplikoinnit tein pikkutähtikuviollisesta amerikanpuuvillasta. 

Kaava on oma, mutta lähtöjään jostakin Ottobren bodykaavasta (leveys ja pituus) jota sitäkin sitten muokkasin pidemmäksi kestoilevan saajan vuoksi. Turkoosi velour on minusta jotenkin ihana tummatukkaisella pikkuisella prinssillä, ja musta tehosteena sallii yhdisteltävyyden myös muihin väreihin mahdollisimman pitkälle. Myös turkoosia collegea mietin, mutta pitäydyin kuitenkin turvallisessa velourissa pesunkestävyytensä vuoksi. Toivottavasti nämä ovat sopivat ja mahdollisimman käytettävät! 


Tervetuloa teille, uudet lukijani! 
You´re very welcome, my new readers! 

10 kommenttia:

 1. Aivan mahtavat haalarit! Puput nii söpöiset ja kiva tähtikangas, värit mikä parhaat. Nami nami!!!

  VastaaPoista
 2. Siis nämä on ihanat mutta tuo edellisen postauksen mekko vei niin sydämeni! Aivan valloittava!!!!

  VastaaPoista
 3. Ihana norsuvuori pilkottaa! :)
  PS. Käyppä kurkkaamassa blogiani, siellä on sinulle jotain...

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille <3 !

  Ja Milla, erityiskiitokset vielä tunnustuksesta! :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana blogi sinulla, lukijaksi jään, että löydän tänne uudestaankin!!

  VastaaPoista
 6. Aivan upeat housut ja oli kiva lukea niiden tarina! Kiitos! :) Ja on ne niin pehmeät ja suloiset, että todennäköisesti pojankin lempparit vielä :)

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)