sunnuntai 21. elokuuta 2011

Pupu-neiti ja herkku tunnustus


Tänään kuulin ensimmäisen joutsenauran muuttolaulun. Myönnettävä on, syksyhän se. Tuota haikeasointista muuttotöräyttelyä kuunnellessa jouduin kamppailemaan kyyneliä vastaan - ihan oikeasti. Ja kaiken kiireen keskellä täytyi sitten tehdä terapiaompelus, jonka muodossa vaihdoin oikeasti "syksymoodin" päälle. Muutaman viikon kuluttua tämä

PUPU-neiti pääsee kerhoon!

Rusetit ja kerholaukku tietysti mukana, helmapitsi liehuen odotetaan jo kovasti kerhopuuhia. Äidistäkin tuntuu jo siltä, että nämä viikot voisivat kulua vähän nopeammin, niin tulisi jotain muutakin arjen rutiinien katkaisijaksi :) Lisäksi meillä jatketaan kerran viikossa täällä käymistä, sillä esikoisellemme näyttäisi olevan annetun tällä hetkellä selkeän lahjan keholliseen ilmaisuun (ja erityisesti siksi, että hän nauttii siitä niin paljon!) <3Ja tällaisen ihanuuden sain minäkin vielä kahdesta blogista :) Kiitos teille, aajuska ja Milla!!! Tunnustukseen liittyi kolme kivan simppeliä ja ytimekästä kysymystä (jotka osoittautuivat kuitenkin liian ytimekkäiksi minulle...):

1. Lempivärini: Kaikki värit ovat KAUNIITA, mutta oikein yhdisteltyinä. Jo pidemmän aikaa minulla on ollut mieltymys vahvoihin väreihin ja kontrasteihin. Murretutkin ovat kyllä upeita, mutta en nyt osaa niitä itse ainakaan käyttää oikein mihinkään. Jos esimerkiksi käytän jotakin murrettua ompeluksiini, paha(ko) tapani on sitten vastapainoksi yhdistää jotain mikä tuo ompelukseen kunnolla kontrastia. Haluaisin kyllä oppia tekemään myös kauniin harmonisia ja hillittyjä juttuja :)
2. Lempiruokani: Oikeastaan olen ihmeellisen moniruokainen. Sweet&sour tulee tällä hetkellä mieleen sekä vastakohtana aidot kotiruoat ilman turhia arominvahventeita, esimerkiksi siirappinen kaalipata. Nams.
3. Lempipaikkani: Meren äärellä. Jokaisena vuodenaikana. 

En nyt oikein tiedä, kenelle tämän lähettäisin eteenpäin kun kaikki tuntuvat saaneen tämän jo. Tehkää siis hyvin ja napatkaa mukaanne, jos jollakulla ei tätä vielä ole! <3 Vinkatkaa sitten minulle kommentoimalla, kuka otti mukaansa - olisi kiva käydä lukemassa omat lempijuttunne!

Miten teidän syksynne ovat alkaneet? Mitä teillä odotetaan? 
Mitä taas ei ollenkaan odoteta? Olisi kiva kuulla!!!

7 kommenttia:

 1. Voi miten ihana pupu-neiti! Tosi suloinen ja ihanat ykstyiskohdat!

  VastaaPoista
 2. Ihana puputunika! Meilläkin odotellaan jo kovasti ensi viikon kerhoa alkavaksi :-)

  VastaaPoista
 3. TOSI TOSI SÖPÖ tunika, ihastuttava ja todella hyvin onnistunut applikaatio!!! Odottelen isosta mahasta eroon pääsyä;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille, ihanaiset <3

  Pian aletaan oikeasti jo ainakin meillä odottaa ensilunta ja sitä, että saadaan vetää talvihaalarit päälle. Tai en minä sitä kamalasti odota, mutta tytöt kyllä :) Aina on kehitettävä jotain, mitä odottaa. Eiköstä?

  Ihan totta, kewa, sama odotus täälläkin - sinulla taitaa olla vain kohokohta ihan lähellä! meillä vielä joulukuun alkupuolelle saakka pitäisi jaksaa - eli raskain vaihe vielä edessä... Mutta se lopputulos! Kyllä sitä jaksaa odotella vaikka joutuu vähän sinnittelemäänkin :)

  VastaaPoista
 5. Ihana pupu-neiti! Suloinen tuo pitsi helmassa :)

  Meillä odotetaan taaperotanssin alkua + taaperojumppaa - tollain liikunnallinen tyttö täälläkin siis :)

  VastaaPoista
 6. Täälläkin odotellaan vimmaisesti sekä vauvan syntymää (johon tosin menee vielä hyvinkin 3kk) ja valmistuvaan, uuteen kotiin muuttoa, joka toivottavasti tapahtuu jo sitä ennen.

  Aivan liikuttavan ihana pupuneiti, ja ihan kuin silläkin olisi vähän haikea mieli sen joutsenauran vuoksi..

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)