perjantai 15. huhtikuuta 2011

Tytöt, pojat -tunika ja verkkokauppa auki



Voi miten mukavalta tuntuukaan, kun verkkokauppa on nyt saatu vihdoin avattua :) Voitte käydä kurkkimassa (teille suurimmalle osalle lukijoista varmasti tuttuakin tutumpia) tuotteitani, ja myös ystäväni Ihanat-merkkisiä vaatteita, vauvojen makuupusseja ja neuvolakortin kansia. Osoite on www.rockingskidi.fi, tai sitten klikkaat itsesi kauppaan tuosta blogini oikeassa yläreunassa sijaitsevasta linkistä. 

Ompelin äskettäin esikoiselle tytöt, pojat -kuosin kokeilukankaasta trikootunikan huomista kerhokuvausta varten. Tässäkin muutama tyttö ja poika ovat keränneet rohkeutta ja hivuttautuneet lähemmäksi toisiaan, muttei tuo ainakaan omasta mielestäni mitenkään häiritse kokonaisuutta. Hahmot olen painanut vihreällä ja kangas on pinkkiä puuvillatrikoota. Vihreä kuultopainoväri näyttää pinkillä pohjalla aika hillityltä, lähes harmaalta. Tämä kuosi on jakanut aika paljon mielipiteitä suuntaan ja toiseen, toiset tykkää kovasti, toiset ei ilmeisesti voi sietää. Ja näin tullaan taas kerran viisaan sananlaskun pariin, ettei makuasioista voi kiistellä. Meitä on moneksi - ONNEKSI! :) 

Nyt nukkumaan, ja viikonloppuna juhlitaan kuopuksen juuri täyttämää komeaa kahta ikävuotta (meinaa, ettei omille ompeluksille luultavasti taaskaan jää aikaa)! 

Ai niin, Tupuna haastoi minut :) nyt on kuitenkin niin väsy, että postailen siitä seuraavalla kerralla kuvien kera!
Mukavaa viikonloppua kaikille jo näin etukäteen :) Iiiiiihanaa kun on jo niin KEVÄT! Silloin kun hiekkalaatikkokin on kunnolla sulana, voi jo uskoa, että kesäkin tulee pian <3

15 kommenttia:

  1. minusta onkin kivempi että tytöt ja pojat ei ole tasavälein. tuo eloa paljon kuosiin kun ne on jossain lähempänä ja jossain kauempana toisistaan.

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva. Minä tykkään. Vaatteena näyttää paremmalta kuin kuvana.

    VastaaPoista
  3. Ihana mekko! Ja niin ihana tuo kuosi. Minusta on vaan hauskaa, että muutama ´pari´ on rohkaissut mielensä ja lähestyneet toisiaan. Tulee lisäjujua. ;)
    Onnea kaupalle! Täytyy mennä kurkkimaan heti! :)

    VastaaPoista
  4. Vautsi, ihana nettikauppa!! Onnea ja menestystä!

    Tosi hieno tämä tunika, yllätyin että kuviot on noin isoja. Positiivinen yllätys :) Vai onko ne tämänkokoiset myös Ikasyrille tulevassa kankaassa?

    VastaaPoista
  5. Tää kuosi on minusta niin ihana ja tuo "epätasaisuus" sopii tähän kuin nenä päähän.
    Tuleehan tästä kuosista sitten myytävää tuonne kaupankin puolelle? Sivut on muuten hyvät, heti piti käydä kurkkaamassa :D

    VastaaPoista
  6. Heipsan! Kurkistelin verkkokauppaan ja huokailin ihastuksesta:)
    Loppuuko kaikissa tuotteissa kokoon 128cm?
    Ajattelin, että olisin niiiiin mieluusti halunnut jonkin suloisen tunikan tyttösellemme, mutta koon pitäisi olla 134/140.
    JOS teiltä saa tilattuna isomman, voiko sen postituksen yhdistää siihen lohdutuspostitukseen??♥

    VastaaPoista
  7. Hei, kiitos kaikille ihanista kommenteistanne!

    Tupuna, mulla on tuo kuvio vähä isompi kuin Ikasyrille tulevassa kankaassa. Olin alun perin suunnitellut hahmot n.9,5cm korkeiksi mutta sitten olisi pienempien vaatteiden kanssa ilmeiseti ollut hankala niin iso hahmo, joten hahmo on sitten n.7cm korkea. Kiva, että nettikauppa näyttää sinustakin kivalta!

    Aeno, kaupan puolelle tulee sitten siitä Ikasyrin myymästä kankaasta vaatteita myyntiin. Mutta voin painaa ihan yksittäisiä kappaleita omaan käyttöön ja tutuille, ei siis isompaan tuotantoon. :)Kiva että tykkäät sivuista!

    Tinttarus, voin kyllä tehdä myös isompia kokoja yksittäisiä kappaleita, laita mulle s-postiin tilaus sitten kun/jos haluat! ja lohdutuspostitukseen voin yhdistää. meillä ei ole muutenkaan nuo postikulut oikeastaan minkäänlaiset, kun menee painon mukaan eikä veloiteta pakkauskuluja ollenkaan. :)

    VastaaPoista
  8. Minä tykkään tästä kuosista! Onpas juurikin ihana nuin tunikassa tuo kangas! Onnea uudelle verkkokaupalle! Mukavan selkeät sivut ja ihania vaatteita!

    VastaaPoista
  9. Voi että kuinka upea! Tuleehan tuollaisia nettikauppaan, tuleehan? Mustavalkoisena tai vaikka tuona pinkkinäkin. Haluaa. :D

    VastaaPoista
  10. Onpa soma tunika!

    Ja onnea uudelle verkkokaupalle! Ihania valikoimia, ja mieli tekisi tilata vaikka itsekin ompelen. ;)

    VastaaPoista
  11. Todella ihana tunika!!

    Ja onnea ja menestystä verkkokaupalle!!!
    Ihanat tuotteita olenkin tainnut ihastella taikapirtissä :)

    VastaaPoista
  12. Kiitos Sani! :)

    Joo, Ihanat-merkki on siis sen kaimasi merkki :) Nimensä mukaisia juttuja hänellä(kin) ;)

    VastaaPoista
  13. Voi ja kiitos Riikka ja Tiina myös!

    Riikka, musta-valkoisesta ja pinkistä en tiedä, mutta voin varmaan yhden kappaleen painaa jos niin haluat :) En vain saa tehdä tuolla kuosilla isoja määriä ja myydä paljon, ainoastaan siitä Ikasyrille myyntiin tulevasta trikoosta. Mikä on tietysti ihan ymmärrettävää :)

    VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)