lauantai 23. huhtikuuta 2011

Verkkokaupan asiaa lyhyesti

Heips! Anteeksi postailemattomuuteni, on vain ollut kaikkia juttuja niin paljon. Sairastelua, verkkokaupan alkuverryttelyä, kuopuksen synttäreitä ja vielä muutakin... Johan siihen mahtuu. Vielä jää tuo Tupunan lähettämä haastekin kertomatta, suonette anteeksi! Nyt kuitenkin ajattelin vähän antaa jotain ekstraa asiakkailleni tuolla verkkokaupan puolella. ELI:

Tämän kuun loppuun saakka (alkaen tästä päivästä, loppuen kuun viimeiseen päivään) tehtyihin kaikkiin tilauksiin, joissa on KAKSI tai enemmän minun merkkini eli rocKing´sKidin vaatetta, tulee mukaan itse painamani ja ompelemani vetoketjullinen Mäyrä-pussukka! Kuosinhan löydätte täältä blogini puolelta kuosi-hakusanan alta. 

Verkkokaupassammehan on siis kahden merkin tuotteita, rocKing´sKidi-merkkiä ja Ihanat-merkkiä. Toki Ihanat-juttujakin kannattaa ehdottomasti tilata! Tällä kertaa tämä tilaajalahjani on kuitenkin ihan henk.koht. oman merkkini alla ja koskee minun merkkini tuotteita. Jokaisen tuotteen otsikossa mainitaan, minkä merkin vaatteesta on kyse. 

Pussukoista vielä sen verran, että saatan toimittaa pussukan varsinaista tilausta hieman myöhemmin erillisenä lähetyksenä, mutta toki samoilla toimituskuluilla. Pussukan koko on arviolta noin 16x18cm, ja voi olla muodoltaan pyöreähkö/soikea tms. Väri on suht raikas ja kesäinen, esim keväänvihreä tai keltainen. Tilaajalahjan saadessasi voit esittää myös toiveen pussukan muodosta. Tervetuloa shoppailemaan!

Iloista pääsiäistä kaikille! Postaillaan kun ehditään :)

PS: Joku on joskus kaipaillut Mäyrä-kuosista valmistettujen tuotteiden perään. Nyt niitä sitten saa :) Mäyrä-tunikapaitaa tilattavissa verkkokaupassa: http://www.rockingskidi.fi/product.php?id_product=52 !!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)