maanantai 4. huhtikuuta 2011

Sekalainen sakkiKuluneen viikonlopun aikana olen vihdoin saanut ommella niin paljon kuin olen jaksanut. Tässä kaikki puuhastelemani, lukuunottamatta eräitä Re-Made -farkkuja (92), jotka roikkuvat työhuoneessa odottamassa keskenloppunutta vyötäröresoria. Lisäksi tuo vihreä Pilvi-paita (92) on - kuten kuvastakin näkee, vinoine helmoineen, kaikkineen - kesken. Eniten nautin pitkästä aikaa Korun (98) tekemisestä :) On hauskaa, kun erilaisilla väri- ja kuosiyhdistelmillä saa niin erinäköisiä lopputuloksia! 

Pöllöpuseroa(kaan) en saanut kunnolla kuvattua, ja ruskeat resorit sekä ruskea velour pöllössä näyttävät ihan mustilta. No, ruskeita kumminkin ovat. Pöllöpuseroon tein käännettävät hiharesorit tilaajan pyynnöstä. Pesukarhupusero (104) on tumman petrolin väristä velouria ja on odottanut hävyttömän monta kuukautta kaapissa (ainakin pari..) hihojen ja takakappaleen ompelua. Pöllöä lukuunottamatta mikään näistä ei ole tilaustyö, joten kysellä voi, jos joku vaatteista näyttäisi haluavan luoksesi :) 

Huh, nyt täytynee mennä peiton alle, jotta uusi viikko voisi alkaa mahdollisimman oikealla jalalla. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! 

9 kommenttia:

 1. Tosi kivat, helmimekko on upean sävyinen!

  VastaaPoista
 2. Perhoshame ja pesukarhu paita ovat ihania!

  VastaaPoista
 3. Oi rakastuin tuohon pesukarhu paitaan<3!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania! Tuo on tosi kaunis tuo helmimekko :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania! Tuo punainen korumekko on I-H-A-N-A! Namskis!

  VastaaPoista
 6. Vau, hienoja kaikki! Ekaa kertaa blogissasi, tosi nättejä töitä!

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)