perjantai 1. huhtikuuta 2011

Arvonnan voittaja, liivihame ja tunnustus :)

Huh, a r v o n t a on nyt suoritettu. 203 lipuketta oli kaikkinensa ja niistä nousikin sitten TANJAN lappunen. Tanja kommentoi näin: "2 arvalla mukana. uutena lukijana ja kommentoimalla. Pistänkin sivusi itelle muistiin ja tulen toiste paremmalla ajalla lukemaan läpi. :)" Onnea Tanja! Lisäksi halusin jälleen nostaa lohdutuspalkinnon (pikkuinen kukkaropussukka vetoketjulla), joka lähtee MIIWULLE, onnea myös sinulle! :) Tanja ja Miiwu, ottakaa viikon sisällä yhteyttä minuun ( rockingskidi (at) gmail.com ) ja kertokaa, minkä sävyistä pussukkaa olisi toiveena :) Ihanaa, että teitä uusia lukijoita on tullut NIIIIN paljon lisää! Tervetuloa kaikille!!!


Kuten kuvioihini jo kuuluu mainita, on takapuolen alla roihunnut pikkuinen nuotio joka on mukavan sujuvasti estänyt minua istahtamasta koneen ääreen tekemään mitään "omaa". Tänään valmistui kuitenkin tällainen Kaveri-liivihame, jossa tömistelevät taas kerran jokaiselle blogiani kurkistelevalle niin tutuiksi tulleet norsuemo ja pikkunorsu. Väriyhdistelmä on kuitenkin minusta ihan hauska, pitkästä aikaa jotain aikas retroa. Ihan söpö näin keväällä, vai mitä? Applikointi ruskeaa valkopilkullista amerikanpuuvillaa, resorit tumman ruskeat. Tämä on ostettavissa (noin kokoa 92 mutta menee varmaan pienemmällekin, ja reilusti isommalle tunikapituudessa). Jos jotakuta kiinnostaa, voipi kysellä s-postilla :) 




Olen saanut (jo aikoja sitten) tunnustuksen! KIITOS Nova Melina ja NorppaStiina! <3 Tunnustuksen mukana tuli viisi kysymystä: 

Milloin aloitit blogisi?
-Lokakuun alussa 2010

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
-Ompeluksistani, sisustuksesta, visuaalisista jutuista ylipäätään :) Ja toki kaikessa tekemisessäni kulkee mukana omat lapset, väistämättä ;) 

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
-Minusta bloggailussa on se ihana puoli, että jokaisessa blogissa näkyy niiden pitäjän "kädenjälki", ja miksei persoonallisuuskin kenties jossakin määrin. Omaa blogiani en pidä sen erityisempänä kuin muidenkaan. 

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
-Oikeastaan en muista tarkasti! :) Minulle blogimaailma oli oman blogin perustamista ennen suhteellisen uusi. Joku sitä minulle ehdotti, en vain mitenkään saa päähäni, kuka. Hyvä päiväkirjahan tämä on ja tietynlainen sosiaalinen verkosto :)

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
-Hmm. Visuaalisista jutuista tykkään valtavasti ja olisi ihana kokeilla joskus jotain erilaistakin ulkoasua blogiini :) Ja tietty haluaisin, että ihmiset tykkäisivät lukea blogiani. Oikeastaan suurin toiveeni on, että blogini voisi olla "hyvän mielen blogi"! :)


Haluaisin lähettää tunnustuksen eteenpäin tällä kertaa näihin blogeihin:

Unikuun terapiahuone - hienot applikaatiokuvat hauskasti persoonallisia. Aidon kädenjäljen näkee :)
Paperiliitin - luovia askartelu- ja sisustusjuttuja, ja joskus myös ompelua :)
Sinisiä unelmia - tosi söpö blogi, ihania juttuja ja myös kivoja ohjeita ja vinkkejä!
Suklaamarenki - uskomattoman kauniita sisustukseen ja ruuanlaittoon liittyviä postauksia <3
Koulun lattia narisee - ihana koti, ihania huonekaluja ja designia. Upea tunnelma <3

NYT on mentävä kiiruusti lasten luokse, jotta isukki pääsee perjantai-illan saunaan! <3 Mukavaa viikonloppua kaikille :)

EDIT: Ikasyrin blogissa jälleen äänestys suunnittelemastani kuosista! Klikatkaa sivulle ja käyttäkää äänioikeutenne ;)

10 kommenttia:

  1. oo.. kiitos ja kumarrus tunnustuksesta :)

    VastaaPoista
  2. En riktigt retrosöt klänning! :-) Så fina tyger du tryckt också, vad flitig du är!

    VastaaPoista
  3. kiitos ihanista kommenteistanne <3! :)

    VastaaPoista
  4. Kaunis liivihame. Ihanan yksinkertainen. :) Huh mikä tuuri mulla nyt on. Kiitoksia oikein paljon. Aina lämmittää mieltä kun voitto osuu kohdalle. Pistän mailia sulle kuosista tulemaan. :)

    VastaaPoista
  5. Mä ihailen aina kovasti muiden blogeissa applikointeja, mutta en oo ite vielä erityisemmin niitä testaillut.. Applikoitko suoraan kankaaseen vai onko sulla alla joku tukikangas?

    VastaaPoista
  6. Voi miten suloinen. :) Ja aivan ihana tuo suunnittelemasi kangas. Minä olisin kaivannut mustavalkoista vaihtoehtoa tuosta kankaasta. *vink*

    VastaaPoista
  7. Kiitos ihmiset :)

    Katja: käytän kaksipuoleista liimakangasta applikaation ja kankaan välissä ja kankaan takana irtirevittävää.

    NorppaStiina, tuosta kankaastakin on se sama musta-valkoinen, tai siis valkoisella pohjalla mustilla ääriviivoilla hahmot. Se on siis edelleen vaihtoehtona :) Minustakin mustavalkoinen olis kiva ;)

    VastaaPoista
  8. Aina yhtä ihanat nuo norsukaverukset <3
    Kiitos paljon tunnustuksesta!!!

    VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)