maanantai 28. helmikuuta 2011

Perhonen liihotteli hamoselleIhan lyhyt postaus tässä maanantain piristykseks(en)i  :) Reilumpia jämäpaloja tahtoo jäädä aika paljon. Sellaisia, joita ei kannata applikointeihin varastoida kun ovat niinkin isoja. Sellaisista syntyi sitten eilen iltasella pikkuruinen velourhame perhosella (mittailin tuossa ja tarkistin Ottobren mitoista koon olevan 68 mutta uskon että menee isommallekin, ainakin hoikalle jopa kokoa 80 käyttävälle lapselle). Olisin halunnut helmaan enemmän rypytystä, mutta miten sen teet jos kangas riitti tähän nippanappa. Vyötäröresori metsolan jämäkkää resoria. Minusta tuo vihreä velour on vain aina yhtä ihanan sävyistä <3 Applikointikangas kierrätyskangasta, huutiksesta jokin aika sitten huudettu verho(?). Samaisesta kankaasta olen suunnitellut takkia, tunikaa tai hametta. Saa nähdä, mihin muotoon se vielä taipuu. Kun vain ehtisi toteuttaa kaikki suunnitelmansa! 

Tämä hamonen on nyt sitten ostettavissa, jos jotakuta kiinnostaa :) Hinta 20,- Kokolappuja minulla ei valitettavasti ole noin pieniin vaatteisiin toistaiseksi ollut, kun olen noita pieniä vaatteita niin vähän tehnyt. Jos haluaisit ostaa, laita s-postia osoitteeseeni rockingskidi (at) gmail.com. 

Kiitos vielä ihanista tunnustuksista! Olen niistä kovin ilahtunut! Postailen sen sitten vähän paremmalla ajalla :) 

7 kommenttia:

 1. Oi että miten ihana idea! Saanhan kopioida tuon uusiokankaasta tehdyn perhosen idean omien sisarusteni tyttösille? Aivan ihana, olet kyllä niin taitava!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Katja, ja ihana kun kysyit luvan <3 :) Toki saat sukulaisillesi tehdä! :)

  mutta tietty toivon näin julkisesti, että ei kukaan ala myyntiin tehdä, kun olen tätä verkkokaupassa aloittelemassa ;)

  VastaaPoista
 3. Kaunis hame ja kaunis perhonen! Tässä vihreässä on kyllä kiva sävy :)

  VastaaPoista
 4. Minä ajattelin että on kivempi jos kysyn luvan enkä vain rupea tekemään, jos sinusta tuntuukin pahalle/väärälle se :) Kiitos luvasta! ♥ Teen toki varmasti hieman erimallisen perhosen, kun en taatusti osaisi tuon mallista piirtää itse minkä sinä olet tehnyt! :D Ihanaa jos saat verkkokaupan pystyyn, sinun vaatteillasi on varmasti kysyntää! Toivottavasti myöskään kukaan ei tosiaan kopioi ideoitasi myyntitarkoituksessa, se olisi tosi väärin :(

  VastaaPoista
 5. Kiitos Tupuna, Unikuu, Katja ja Joska :)

  Ja Katja, ihanaa kun ymmärrät ja osaat ajatella asian minun näkökulmastani! :) Olisipa kiva nähdä sinun tekemäsi hameet sitten kun saat ne valmiiksi <3

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)