torstai 10. helmikuuta 2011

Keväthaaveita
Kaiken "pakollisen" kiireen keskellä oli tehtävä jotain ei-niin-pakollista. Terapiaistunto koneen ääressä synnytti tällaisen Essumekon kuopukselle. Jo viime syksynä ostamastani Marimekon kankaasta tuli mielestäni ihanan raikas ja keväinen kokonaisuus keltaisella puuvillavuorilla. Tämä kaava on muokkaus Ottobren Peppi-tunikasta - arvelen mallin olevan edelleen liian leveä meidän pikkuneidille (vielä ei ehditty sovittaa), mutta väriensä puolesta tuo kangas on kuin tehty hänelle. Kyseisestä kankaasta leikkasin jo palat saman söpöliinin kesätakkia varten. Esikoiselle olen suunnitellut kesätakkia tästä ihanuudesta  kuosin tultua valikoimaan jo ajat sitten. Ehkäpä saan viimein suunnitelman toteutettua tämän kevään aikana. Minä <3 Marimekko.


PS. Tervetuloa uudet lukijat! Hauskaa, että liityitte mukaan - toivottavasti viihdytte :)

6 kommenttia:

 1. Ihana liivari ja upea kangas! Marimekolla on kyllä ihania kankaita, pitäs raaskia käydä taas ostoksilla :)

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko! Mä olen ostanut marimekon kankaita aina kun olen bongannut alennuksella, mutten raski käyttää niitä! Laita sovituskuvia, jotta näkee tuota mallia. Kavensitko tuota alkuperäisestä?

  VastaaPoista
 3. Kiitos Delfia ja NorppaStiina :) Joo sammoin, määkin ostan aina alepöydästä jos (ja kun) ihania löytyy, mutta samaten aina panttaan niitä kaapissa kun ei raaski leikata ;D Joo, itse asiassa tuo meni vielä meidän esikoisellekin, joka on siis 3,5v mutta hoikka neiti. Kuopukselle en ole vielä edes sovittanut. Otanpas kuvia tässä joku päivä ja postaan tähän ne. Musta tuosta tuli aika hauska päällä, ehkä parantelisin kaavaa vielä vähän kainalokappaleista isommaksi mutta muuten leveys hyvä kun vähän kavensin alahelman leveyttä sivusaumoista. Söpö leggingsien ja vaiks violetin yksivärisen puseron kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Alahelman... hyvä minä! (ylähelmaa ei taida ollakaan ;D)

  VastaaPoista
 5. Voi kun hieno :)

  Ja kiitos mekosta! On oikein mieluinen!
  (postailen siit sovituskuvaa het ku ehdin)

  VastaaPoista
 6. Sani, onpa kiva kuulla! Pelkäsin kyllä itsekseni, tuliko liian iso jos on hoikka tyttö. Tuo kaavojen teko isommille lapsille kuin omat on, arveluttaa aina kun ei ole vertailukohdetta :) Mutta järkeilin sitten kuitenkin, että parempi liian iso kuin liian pieni.

  VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)