keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Vanha juttu
Muistatteko vielä tämän? Tytöt ja pojat (täällä eka postaus) :) Nappaako vielä? Millaisissa väreissä ja haluaisitteko asettelun olevan vähemmän tasainen? Miellyttääkö silmää enemmän valkoiset hahmot vai läpinäkyvät, eli taustan värisinä - kuten tuossa alkuperäisessä suunnitelmassani?

9 kommenttia:

 1. Musta toi toiseksi ylin on kiva väritykseltään, mutta jotenkin häiritsee kun keltaisen hahmon piirteet ei värin vuoksi näy kunnolla. Et voisko niiden rajoissa olla ohuesti mustaa muotoa korostamassa?

  VastaaPoista
 2. Tykkään tosi paljon, ja erityisesti tuosta mustavalkoisesta. Tuo keltainen tyttö jotenkin "häviää" kuvasta ainakin tietokoneen näytöllä. Taustaväri voi toki olla muukin kuin valkoinen. Haluaisitko kokeilla vielä perinteistä punainen tyttö, sininen poika? Se vois olla raikkaan merihenkinen;) Toivottavasti joku teettää kankaan, ostaisin.

  VastaaPoista
 3. Miellyttaa, todellakin! Mahtava kuosi. Erityisesti tykkään mustavalkoisesta.

  VastaaPoista
 4. Minäkin tykkään eniten mustavalkoisesta. Minua on ruvennut miellyttämään enemmän sellaiset kuosit, joissa ei olla rivissä vaan "epäjärjestyksessä". Niissä on ihan erilainen rytmi ja tunnelma. Näkisin nämäkin lapset mieluiten hyppimässä kuosissa puolivallattomasti...

  VastaaPoista
 5. Odottelin tätä jo silloin aiemmin tulevaksi kankaana! Tuo musta-valkoinen olisi kiva, saisi sitten kangastusseilla väritellä mielensä mukaan:)

  VastaaPoista
 6. Ihana kuosi! Tykkään enempi vanhemmasta mallista eli "läpinäkyvistä". Musta-valkoinen on kiva ja väreistä kirkkaat ja reippaat värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja alimman vaatekuvan tyyli myös kiva, missä mustalla rajatut hahmot, mutta ei näy läpi. :)

   Poista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)