sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Pampula

Tänään syntyi koneen kätköistä löydetystä kuviosta tällainen simppeli, vähän ainakin omasta mielestäni retrohenkinen kuosi. Ei varsinaista viivapiirrosta taaskaan näytille, sorry. Tässä kuviossa yhden "pampulakukkulan" korkeus on noin 6cm ja minusta tämä kuvio menisi kaikenikäisille. Edit: Tämän voisi myös suurentaa niin, että yhden kuvion korkeus olisi n. 9cm.

Jos olette kiinnostuneita ostamaan tai tilaamaan kuoseja, yhteyttä voi ottaa minuun sähköpostitse ( rockingskidi ( at ) gmail . com ) :) Pöytälaatikossa on esittelemättömiäkin!

4 kommenttia:

  1. Ihana! mustalla pohjalla mustavalkoinen kuosi todella kaunis, niinkuin kyllä muutki.. mutta siitä ois huikea päästä jotain ompeleen :P

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva! Mun suokkari ehkä harmaa-keltainen (vaikkakin kaikki värit kelpais mulle). Kivan neutraali kuvio, mutta ei liian tylsä. Olispa ihkua saada tämä kankaaksi! :)

    VastaaPoista
  3. Tästä tykkään!! Musta-valkoinen tai valkoinen-musta ois mun suokkari, itselle ja sais vaikka resorilla väriä sit! Ja sukkiksilla yms asusteilla. Tosi kivaaaaa!! Tätä kankaaksi kiitos! :)

    VastaaPoista

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)