perjantai 21. kesäkuuta 2013

Hapsuhaaremi helteille

HasSUNhAUSkaH A P S Uhaaremi

syntyi eilen niitä luvattuja juhannushelteitä ajatellen. Mittarissa tällä hetkellä 13,6 celsiusastetta ja taivas kauttaaltaan harmaa, tytöille vedetään välikausitakkeja niskaan... Että se niistä lämpimistä. 

Hapsuhaaremiin sain idean täältä, kaava on omasta kynästä. Tykkään muutenkin Petitbon vaatteista - niissä on jotain hauskaa, helppoa, todella simppeliä ja samalla supertrendikästä. Olisin halunnut ommella haaremin jostakin pastellinsävyisestä trikoosta, mutta sellaista ei tähän hätään löytynyt varastoista, eikä valkoistakaan ollut tarpeeksi korkeaa palasta, joten tein siitä mitä oli. Painoin kankaaseen kolmioita summittaisesti ja lisäsin tehostevärisen hapsukauluksen. Vähän turhan voimakas yhdistelmä on tällä hetkellä omaan makuuni (pastellisävy olisi pehmentänyt sopivasti kokonaisuutta), mutta ihan hauska kokeiluversio kuitenkin. Käyttöön otetaan :)

Pukuhan sujautetaan kaula-aukon kautta päälle, joten kankaan tulee olla joustavaa ja kaula-aukon reiluhko. Helteillähän tästä ei ole haittaa, ja kylmemmillä ilmoilla alle voi pukea yksivärisen bodyn. Tästä teen varmasti sen paremman version, johon teen ehkä erilaisen painokuvion. Ja hapsuja aion kokeilla muullakin tavalla - ne on ihania! 

2 kommenttia:

Kiitos, että jaoit ajatuksesi kanssani! Inspiroivaa päivää sinulle, kiva että viihdyit :)